Tør/Skællende hud

Go Back
Tør/Skællende hud

Næsten alle personer med atopisk eksem kæmper også med tør hud. Når huden er tør, bliver barrierens funktion nedsat, hvilket gør det nemmere for hudirriterende stoffer og allergener at trænge ind i huden. Det kan fremkalde eller forværre inflammatoriske symptomer. Når inflammationen er udløst, kan forringelsen af hudens barriere, der er en konsekvens af det øgede fugttab og kløe, forøge sensibiliseringen. Derfor er det absolut vigtigt, at du altid holder din hud fugtig og velhydreret, selv når dit hudproblem er i bedring og du ikke har symptomer eller synlig eksem.


En regelmæssig, basalhudpleje med ordentlige fugtgivende produkter er fundamentalt, for at du kan undgå tør hud. Du bør bruge rigeligt med fugtighedscremer og -salver, og jo mere fedtholdigt produktet er, jo mere effektivt er det som regel. Af den grund er det ikke tilstrækkeligt kun at anvende creme eller lotion til meget tør hud. Vi anbefaler at kombinere med brugen af federe salver – i det mindste om natten. Selvom creme og lotion ikke er så effektive, kan de bruges i løbet af dagen, hvis man ikke har lyst til at bruge en fed salve. Du kan kombinere som det passer bedst. Husk, at de bedste fugtgivende produkter, er dem som du aktivt anvender og som ikke blot står på hylden.

👉🏼 Din specielt tilpassede Nøie creme er udviklet på baggrund af feedback og data fra over 60.000 medlemmer i vores community, vores dybe dermatologiske viden og DIN huds specifikke behov.

--> Tag hudtesten her

Personlig hudpleje til din huds unikke behov.

Hudpleje på en helt ny måde. Lad os starte din rejse mod en sundere hud.