Sådan bruger du din nye Nøie Face Cream til akne og kombineret hud

Go Back
Tak fordi du har valgt Nøie som en del af din hudplejerutine. Vi glæder os til at se dine resultater 🤗

Mens du venter på at få din creme leveret, vil jeg fortælle dig lidt mere om, hvordan du bruger cremen, og hvordan tilvænningsperioden kan være.

Sådan bruger du din creme

  • ​Vi anbefaler, at du renser din hud morgen og aften 💦
  • Efter rens påfører du et tyndt lag af din creme 🧴
  • Hvis du har tendens til fedtet hud og/eller også bruger solcreme, er 1-2 pump af din Nøie-creme ofte nok. Et tykt lag creme giver desværre ikke hurtigere resultater, så hold dig til et tyndt lag, hvis du vil undgå, at huden fedter

Du kan opleve en tilvænningsperiode

At skifte hudplejeprodukt kræver næsten altid en tilvænningsperiode, hvor din hud måske vil opføre sig anderledes end normalt. Det er forskelligt fra person til person, hvordan huden reagerer, og hvor hurtigt man oplever, at ens hud bliver sundere. Særligt for brugere, der døjer med akne, kan tilvænningsperioden vare 4-5 uger, fordi alle underliggende urenheder skal renses ud. Men hav tålmodighed, for resultatet bliver rigtig godt! 💪✨ Du skal ikke bekymre dig, hvis du oplever, at:

  • Du får flere udbrud end normalt. Særligt cremer med ingrediensen salicylsyre er gode til at rense ud i underliggende urenheder, der så kommer til overfladen. Hang in there - din hudforbedring er på vej!

  • Din hud er lidt mere fedtet end normalt. Mange hudplejeprodukter mod akne udtørrer huden - men det er en misforståelse, at uren hud ikke har brug for fugt og en sund hudbarriere. Tværtimod kan udtørrende produkter få huden til at producere mere olie, end hvad godt er. Alle vores cremer indeholder olie og fugtgivende ingredienser som for eksempel Squalane, der minder meget om din huds egen olie sebum. Squalane hjælper din hud med at stabilisere sin egen olie-produktion, hvis udtørrende produkter har fået din hud til at overproducere sebum. Don’t worry, olierne i din creme giver ikke udbrud - tværtimod 🙏

  • Din hud bliver lidt mere tør end normalt. Hvis din hud er vant til et andet niveau af olie, end du har i din nye Nøie-creme, kan den også reagere med tørhed, hvilket er helt normalt! Squalane er en mester i at hjælpe din hud med at regulere sin egen produktion af olie (sebum), så lige om hjørnet venter sund og velfugtet hud ✨ Din hud kan også skalle en smule, fordi din creme indeholder ingredienser, der eksfolierer din hud. Det er helt normalt i starten, og er et tegn på, at cremen hjælper med at afstøde døde hudceller.

  • Du slet ikke oplever en tilvænningsperiode. Som sagt er det meget forskelligt fra person til person, hvordan huden reagerer på et nyt produkt. Derfor er det også helt okay (og blot lækkert for dig! 🤩), hvis din hud skipper tilvænningsperioden og bliver sundere med det samme.

 

Husk, at vi er med dig hele vejen mod sundere hud, og vi giver ikke op på dig og din hud 💛 Du må altid skrive til mig, hvis du har nogle spørgsmål eller bekymringer.

Personlig hudpleje til din huds unikke behov.

Hudpleje på en helt ny måde. Lad os starte din rejse mod en sundere hud.