NØIE er din egen — hver gang

NØIE er målrettede hudplejeprodukter baseret på individuelle hudprofiler, videnskabeligt udvalgte indholdsstoffer og deling af viden om, hvad der virker. Vores mission er at øge livskvaliteten for mennesker med hudproblemer ved at skabe verdens bedste specielt tilpassede hudpleje. Og det vil vi gøre på den rigtige måde: Med en omsorgsfuld tilgang til hinanden, vores community og planeten.

Problemet som NØIE løser

Vi kender om nogen vigtigheden af at anvende den rette hudpleje.

Men at finde vej i en uoverskuelig jungle af produkter og tilbud er en tidskrævende og frustrerende proces, som ofte ender i produkter, der ikke gør noget godt for huden. Os med hudproblemer kan genkende dette.

Ved at kombinere en dyb dermatologisk viden med feedback fra tusinder af mennesker og dine individuelle behov skaber vi hudpleje, som eliminerer gætteri og tilfældigheder.

Vores mål er helt ubeskedent at genopfinde den måde hudpleje bliver designet og produceret i dag ved at anvende din feedback i udviklingen af vores produkter.

78.1% melder om hudforbedring efter 30 dage.

Hud er ikke en statisk størrelse, og den rigtige hudpleje er sjældent den samme over længere tid. Vi har derfor det antal sammensætninger og produkter, der skal til, for at alle får det produkt, der gavner præcis dem. Og jo mere feedback, fællesskabet bidrager med, jo mere præcist kan vi tilpasse og udvikle NØIEs produkter.

Så indviklet er det nogle gange at lave noget simpelt.

undefined

Hudpleje der faktisk virker.

En ny tilgang til hudpleje:
En der er smart, ærlig
og vigtigst af alt - omsorgsfuld.

Tag hudtesten