NØIE er din egen — hver gang

NØIE er målrettede hudplejeprodukter baseret på individuelle hudprofiler, videnskabeligt udvalgte indholdsstoffer og deling af viden om, hvad der virker.

Men at få sundere hud kræver mere end “bare” specielt tilpassede produkter. Det er (ofte) en lang rejse med op- og nedture. Effektive produkter får dig langt, men løbende dialog, menneskelig hjælp og vejledning er lige så vigtigt. For at kunne støtte og forstå vores brugere fuldstændigt, har vi samtaler med dem hver eneste dag. Uden læringer fra dem, kunne NØIE ikke eksistere.

Problemet som NØIE løser

Vi kender om nogen vigtigheden af at anvende den rette hudpleje.

Men at finde vej i en uoverskuelig jungle af produkter og tilbud er en tidskrævende og frustrerende proces, som ofte ender i produkter, der ikke gør noget godt for huden. Os med hudproblemer kan genkende dette.

Ved at kombinere en dyb dermatologisk viden med feedback fra tusinder af mennesker og dine individuelle behov skaber vi hudpleje, som eliminerer gætteri og tilfældigheder.

86% melder om hudforbedring.

Hud er ikke en statisk størrelse, og den rigtige hudpleje er sjældent den samme over længere tid. Vi har derfor det antal sammensætninger og produkter, der skal til, for at alle får det produkt, der gavner præcis dem. Og jo mere feedback, fællesskabet bidrager med, jo mere præcist kan vi tilpasse og udvikle NØIEs produkter.

Alt hvad vi gør, gør vi for vores brugere

Nogle af vores brugere har det enorme mod, det kræver, at dele deres (hud)historier, selvom det (ofte) er et meget personligt anliggende.

undefined
Hudpleje der faktisk virker.

En ny tilgang til hudpleje:
En der er smart, ærlig
og vigtigst af alt - omsorgsfuld.

Tag hudtesten