Ingredienser

Har du nogensinde undret dig over, hvad der faktisk er i din hudpleje? Vi lægger hvertfald ikke skjul på noget. Tag et kig i vores ordforklaring og læs mere om de ingredienser vi bruger samt andre hudkoncepter.

A
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Så, du ved hvordan nogle cremer er super lette, og andre er tungere og mere fede, ikke? Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (super nemt, vi ved det godt) er en syntetisk ingrediens, der ofte bruges i hudplejeprodukter for at ændre eller forbedre produktets konsistens og generelle følelse. Den fungerer som et fortykkelsesmiddel, hvilket betyder, at man kan påvirke produktets konsistens og dermed opnå den tykkelse, man ønsker, et produkt skal have.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: Belgien

Adansonia Digitata Seed Oil

Er bedre kendt som baobabolie. Olien indeholder de gode omega 3, 6 og 9 fedtsyrer, der mindsker tør og beskadiget hud. Oliens indhold af D-vitamin, E og F, pro-vitamin A, steroler og antioxidanter har desuden en beroligende effekt på skællet og irriteret hud.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: Senegal

Alanine

Er en naturlig forekommende ikke-essentielle aminosyre, hvilket betyder, at kroppen selv kan producere den. Alanine menes at fylde tomrummet mellem hudens epidermale celler, hvilket giver hudens overflade et glattere udseende og en mere intakt barriere.

Alcohol Denat

Alcohol denat er simpelthen ganske almindelig alkohol, der anvendes for at sikre, at tungtopløselige ingredienser ikke krystalliserer i det færdige produkt.

Allantoin

Allantoin er et ekstrakt fra roden af planten Lægekulsukker. For at være helt ærlig, er allantoin en ægte superstjerne, når det kommer til gavnlige effekter: Udover at at være meget mild ved huden, har studier vist at ingrediensen er beroligende, heler sår, og har anti-inflammatoriske egenskaber. Men vent, det er faktisk ikke det hele! Allantoin kan også sætte skub i det vi hudplejenørder kender som afskalning. Det lyder lidt spøjst, men betyder faktisk bare, at ingrediensen fjerner de døde hudceller i de yderste hudlag og efterlader dig med sund og glowy hud.

Kategori: Naturlig Oprindelse

Produktionsland: Holland

Aminosyrer

Der findes omkring 500 naturlige aminosyrer, men kun 22 af dem findes i det menneskelige DNA. De 22 aminosyrer kan inddeles i to grupper: de essentielle som kroppen skal have tilført, da den ikke selv kan danne dem, og de ikke-essentielle som kroppen selv kan danne. I den menneskelige hud udfører hver aminosyre en specifik opgave, heriblandt: vandtransport, antioxiderende egenskaber og som byggesten for peptider og proteiner. Det er derfor ikke overraskende, at hudens sundhed i høj grad afhænger af en tilstrækkelig forsyning af aminosyrer.

Aqua

Der er ikke noget magisk over det! Lad os være ærlige, det er bare vand, der bruges som et opløsningsmiddel i hudpleje.

Arginine

Er en lille ikke-essentiel aminosyre, hvilket betyder, at den menneskelige krop selv er i stand til at danne den. Den hjælper med at beskytte mod frie iltradikaler, øger hudens hydrering og produktionen af kollagen. Desuden spiller arginine en vigtig rolle i hudens celledeling og sårhelingsproces.

Arnica Montana Flower Extract

Arnica er en pænt kraftful anti-inflammatorisk plante. Den gør et fremragende stykke arbejde for huden ved blandt andet at dulme og beskytte den. Med det anti-inflammatoriske egenskaber, hjælper planten på klassiske inflammatoriske tegn som rødme. Planten består blandt andet af helenalin, som giver såkaldte antimikrobielle egenskaber til huden. Mange af de komponenterne i planten er effektive mod akne. 

Fun fact: Arnica planten er blevet brugt som en lindrende ingrediens siden Middelalderen. Gamle Ole, am I right?

Kategori: Naturlig Oprindelse

Produktionsland: USA

B
Barrier enhancing complex

Den menneskelige hudbarriere består af en lang række delkomponenter. Foruden specialiserede hudceller kaldet corneocytter, er disse celler indlejret i en matrix bestående af fedtsyrer, ceramider, cholesterol. Det barriere forbedrende kompleks er fyldt med aminosyrer, herunder: Betain, Sodium PCA, Natriumlactat, PCA, serin, alanin, glycin, glutaminsyre, lysin HCL, threonin, arginin og prolin som alle indgår i denne matrix.

Benzyl alcohol

Benzyl alcohol findes naturligt i abrikoser, tranebær og mange typer te. Vi bruger ingrediensen til at konservere vores cremer, men kun i små mængder, så selv folk med sensitiv hud ikke burde opleve irritation.

Betaine

Naturlig betain er afledt fra sukkerroer og er med til at gavne måden hudens celler positionerer sig på. Det betyder, at hudens integritet øges, vandtab over hudens overflade reduceres og huden bliver mere modstandsdygtighed overfor eksterne irritanter.

Kategori: Naturlig Oprindelse

BHA

BHA eller butylated hydroxytoluene er en antioxidant og konserveringsmiddel, som er meget anvendt i produkter til personlig pleje. Desværre findes der mange myter om denne ingredients, men i de lave koncentrationer vi bruger hos Nøie udgør det ingen risiko overhovedet og er fuldstændig sikkert at bruge.

BHT

BHT eller butylated hydroxytoluene er en antioxidant, som er meget anvendt i produkter til personlig pleje. Desværre findes der mange myter om denne ingredients, men i de lave koncentrationer vi bruger hos Nøie udgør det ingen risiko overhovedet og er fuldstændig sikkert at bruge.

Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine

Er en organisk forbindelse, der både bruges som et UV-A og et UV-B filter. Bruges oftest i lettere solcremer, men når den kombineres med andre solfiltre er den med til at sikre en høj solbeskyttelse.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland:
Holland

Butyrospermum parkii butter

Butyrospermum parkii butter... Langt navn og meget bedre kendt under navnet shea smør. Shea smør er en type fedt, der er taget fra shea træets nødder og det har høje koncentrationer af fedtsyrer samt forskellige vitaminer, der giver det anti-inflammatoriske og healende egenskaber.

Kategori: Naturligt oprindelse

Produktionsland: Frankrig

C
C12-15 Alkyl Benzoate

Som en fugtbevarende igrediens hjælper C12-15 Alkul Benzoate med at, guess what, holde huden fugtig og reducere væsketab fra hudens yderste lag. Fugtbevarende ingredienser danner et beskyttende lag på overfladen af huden og holder fugten i huden. Nå ja, så fungerer den også som et opløsningsmiddel af solfiltre.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: Frankrig

Caprylic/Capric Triglyceride

Er en såkaldt blandet triester afledt af kokosolie og glycerin. Ingrediensen kan findes i en lang række personlig plejeprodukter - lige fra fugtighedscremer til parfumer. I hudpleje anvendes caprylic/capric triglycerides oftest for dens blødgørende egenskaber. Derudover beskytter den huden mod vandtab og øger smørbarheden af cremer og lotions.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: Frankrig

Caprylyl/capryl glucoside

Fedtet hud, nej tak! Caprylyl/capryl glucoside giver din cleanser en mild med effektiv dybderensende effekt, så din hud bliver ren og frisk. Som en bonus får din cleanser også en blød, skummende konsistens.

Kategori: Naturlig oprindelse

Produktionsland: Tyskland

Carbomer

Også kaldet polyacrylsyre anvendes i kosmetiske og personlige plejeprodukter som et fortykningsmiddel. Carbomer har været anvendt i mere end 50 år i kosmetiske produkter, som indeholder høje koncentrationer af vand.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: USA og Belgien

Centella Asiatica Callus Conditioned Media

Flere studier har vist at Centella Asiatica har pænt mange fordele for huden. Så sæt dig godt til rette og hold tungen lige i munden: Først og fremmest er ingrediensen god til at hydrere og dulme din hud.  

Hovedbestanddelene for Centella Asiatica er saponiner, også kendt som asiaticosider, som har dulmende og ‘healende’ egenskaber. 

Centella Asiatica er særligt god for sensitiv hud, hvad end det er rødme, inflammation, irritation eller kløen. Ingrediensen hjælper nemlig med at reducere synlige tegn på sensitiv hud. 

Forskning har vist at Centella kan forbedre tegn på aldring og solskade (pigmentation) også. Derudover er det en effektiv ingrediens til at hjælpe med eksem og psoriasis, eftersom disse er hududfordringer der er kendetegnet ved inflammation. Og som om det ikke var nok, så har ingrediensen også vist sig at være med til at accelerere healingen af akne-udbrud. Nå ja, og så kan den virke preventivt mod ar-dannelse og bumser. Vi håber, du holdt tungen lige i munden.

Kategori: Naturlig Oprindelse

Ceteareth-12

I hudplejeprodukter bruges Ceteareth-12 som et emulgerende middel, der binder olie- og vandfaser sammen.

Ceteareth-20

Ceteareth-20 fungerer som et såkaldt "absorbsionsforøgende stof". Som den fine titel indikerer, hjælper den altså med at få andre substanser til at nå dybere ind i huden, hvor disse substanser arbejder bedst.

Cetearyl alcohol

Er en fedtsyre alkohol af palmeolie, der anvendes som en fugtgivende og emulgerende ingrediens. Den fugtgivende egenskab giver huden et beskyttende lag, der reducerer vandtab på tværs af overfladen af huden. Dens emulgerende egenskab sikrer, at olie- og vand i plejeprodukter kan kombineres uden at seperere.

Cetyl alcohol

Cetyl alcohol er en fugtbevarende ingrediens, som virker og healende uden at tilstoppe hudens porer.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: Spanien

Cetyl Palmitate

Bruges som et fortykkelses- og emulgerende middel i hudplejeprodukter. Det betyder helt konkret, at det hjælper med at udglatte og behandle huden. Derudover begrænser det også hudens tab af fugt.

Citric acid

Citronsyre er ofte brugt i personlig pleje produkter for at direkte justere pH, eller som en pH regulerende agent i ingrediens komplekser bestående af flere komponenter for at efterligne en ønsket effekt.

Kategori: Syntetisk

Cocamidopropyl betaine

Denne ingrediens giver en mild rensende effekt, som fjerner skidt og snavs fra din hud. Effekten er dog så mild, at den ikke kan stå alene som rensende ingrediens i et produkt, men er et super sidekick til de andre ingredienser i formuleringen.

Kategori: Naturlig Oprindelse

Produktionsland: Tyskland

Coco-Caprylate/Caprate

To komponenter, fra vores allesammens elskede kokosnød, udgør tilsammen denne ingrediens. Den er lavet ved at blande esters, der er fedtsyrealkoholler udtrukket af kokosnød (af den ikke-udtørrende type alkohol) og kombinere dette med caprylic og capric acids, også fra kokosnødden. Udover at sikre fugtighed i huden, fungerer den også som et opløsende middel i solfiltre.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: Spanien

Collagen

Is the most abundant protein found in the body, and are distributed throughout the bones, muscles, skin, and tendons. It serves a scaffold to provide strength and structure, thereby holding the body together so to say. In the skin layer of the dermis (the middle layer), collagen helps from a fibrous network of specialised cells called fibroblasts, upon which new cells can grow. Furthermore collagen plays an important role in replacing and restoring dead skin cells.

With age and lifestyle factors like smoking, the body begins to produce less collagen, this leads to a decreased structural integrity, wrinkle formation and weakening of joint cartilage.

As a consequence of the discretion in collagen production, personal care products containing collagen has become more and more popular, and can be found in various types of skin care products like creams and wound dressings.

Copernicia Cerifera Cera

Er også kendt som brasiliansk voks, da den stammer fra brasilianske palmer. Ingrediensen er ofte anvendt i hudpleje som emulgator, fugtgivende agent og til at give produkterne en behagelig og ensartet konsistens. Ingrediensen er særlig velegnet til mennesker med sart hud, da den er allergivenlig.

D
Dehydroacetic acid

Den her ingrediens hjælper med at konservere din creme, så den holder sig længe. Og så er den en ultra mild ingrediens, der ikke irriterer huden (selvfølgelig).

Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate

Er en organisk forbindelse, der bruges i solcremer for at absorede UV-A stråling. I modsætning til fysiske solfiltre, giver denne sammensætning solcremer en lettere og mere behagelig konsistens.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: Holland

Diethylhexyl Butamido Triazone

Er et organisk, olie-opløselig solfilter, der absorberer UV-B stråler. Det smukke ved dette solfilter er, at selv små koncentrationer af den giver en meget høj solbeskyttelsesfaktor (SPF). Du kommer langt med lidt af denne bandit.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: Holland

Dimethyl Isosorbide

En rigtig hjælpsom makker, der får andre aktive ingredienser til virkelig at shine. Den her ingrediens hjælper nemlig andre ingredienser med at gøre deres arbejde, blandt andet ved at kunne penetrere dybe lag af huden og få aktive ingredienser til at gøre det samme.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: Indien

Disodium edta

Disodium edta er det vi hudplejenørder kalder en stabilitetsskabende ingrediens. Den kan hjælpe med at andre ingredienser ikke binder sig til mineraler, som ellers kan få ingredienserne til at blive mindre effektive (jep, det er ultra-nørdet, men det er sådan vi bedst kan lide det). Tænk på det som ingrediens-verdenens svar på curlingforældre: Den fjerner forhindringer for andre og får dem til at være den bedste version af dem selv.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: Tyskland

E
Ectoin

Ectoin er i stand til at reducere hudens ruhed og rødme, som er et almindeligt symptom på inflammation og tør hud. I de senere år har Ectoin desuden vist sig at have anti-aging og cellebeskyttende egenskaber.

Kategori: Naturlig Oprindelse

Produktionsland: Tyskland

Emollients

Are ingredients capable of creating an artificial barrier upon the skin, which serves as a shield against the external environment and decreases water loss, especially during the winter months. Furthermore emollients works as a counteract to the humectants drawing of water to the outer skin layers, which at low humidity can be lost to the surrounding air.

Actually studies have shown that high concentrations of humectants without the counteract from emollients, will lead to increased dryness rather then the desired hydration the humectants are known for. So even though emollient is what sometimes gives a product it’s unpleasant and sticky consistency, they are as you see absolutely a must have when it comes to skincare and -hydration. This is also why heavier cream oftentimes have a much longer effect than light face creams, so everything comes with a price when it comes to skincare.

Some of the most frequently used emollients in personal care products are petrolatum, dimethicone, lanolin, mineral oil, and shea butter to only name a few of what you can expect to find in skincare products.

Emotional hydration complex

Dette kompleks modvirker dehydrering som følge af mental overbelastning, som modulator af hjerne-hud forbindelsen og har anti-stress egenskaber. Aktivet er koncentreret metabolome af totipotent celler fra Curcuma Longa Rhizome.

Ethylhexyl Triazone

Er en organisk forbindelse, der bruges som et UV-B filter i solbeskyttelsesprodukter, og som sammen med andre filtertyper giver produktet en høj grad af solbeskyttelse.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: Holland

Ethylhexylglycerin

Giver hudplejeprodukter egenskaben til at forbedre hudens fremtoning på grund af dets hudbehandlings funktionalitet. Det bruges oftest som et konserveringsmiddel i hudplejeprodukter. Oven i hatten har den antibakterielle egenskaber. Pretty nice.

F
Frie iltradikaler

Er i al sin enkelthed molekyler, der mangler en elektron, og derfor er på udkig efter at snuppe en fra andre elementer i vores hud. Når det sker, forårsages der skade på vores DNA, hvilket kan forøge den aldringsproces huden undergår. Det giver sig til udtryk fra alt pigmenterede plamager til rynkedannelse. For at undgå det anvendes der i stigende omfang antioxidanter i hudplejeprodukter. Antioxidanterne fungerer ved at være en slags frivillige doner af elektroner.

Fugtbevarende ingredienser

Er ingredienser, der er i stand til at danne et beskyttende lag på hudens overflade, som minder om hudens naturlige fedtlag. Det medvirker til at beskytte huden, særligt i de kolde måneder, men er også med til at reducere vandtab over hudens overflade. Faktisk har studier vist, at fugtbevarende ingredienser er nødvendige i kombinationen med fugtgivende ingredienser for at opnå den bedste pleje af huden. Så selvom fugtbevarende ingredienser kan give huden en fedtet overflade, så er der en grund til, at de tilføres i hudplejeprodukter. Det betyder også, at desto federe et produkt er, desto længere kan man forvente at produktet beskytter huden. De mest anvendte fugtbevarende ingredienser er: petrolatum, dimethicone og forskellige typer af frugtsmør såsom shea butter.

Fugtgivende ingredienser

Fugtgivende ingredienser omfatter de ingredienser, der er i stand til at tiltrække og binde vand i hudens ydre lag. Faktisk er de så kraftfulde, at de ved luftfugtighed over 70% kan tiltrække og binde vand direkte fra luften omkring os. Selvom den menneskelige hud har en naturlig pulje af fugtgivende faktorer, så sænkes den gennem årene som et resultat af alder, eksterne stimuli og underliggende sygdom. Det er derfor vigtigt, at man aktivt tilfører fugtgivende ingredienser for at sikre, at huden altid er i overskud og i stand til at modstå udfordringer fra det omkringliggende miljø. Fugtgivende ingredienser anvendes i alt fra shampoo til cremer. Blandt de mest kendte er glycerin, hyaluronsyre og urea.

G
Glutamic acid

Er en lille ikke-essentiel aminosyre, hvilket betyder, at den menneskelige krop selv er i stand til at danne den. Som mange af de andre 22 aminosyrer, der findes i den menneskelige krop, virker glutaminsyre som en fugtighedsbevarende og beskyttende agent. Disse to funktioner er til gavn for huden ved at øge tiltrækningen og fastholdelsen af vand og forbedre hudens naturlige barriere.

Glycerin

Er en hygroskopisk ingrediens. Det betyder, at den kan trække fugt fra luften omkring dig og binde det til din hud.

Glyceryl caprylate

Vi elsker naturlige ingredienser, og glyceryl caprylate er ingen undtagelse. Her får du både regulering af hudens fugtbalance og gendannet hudens gavnlige olier. Hvis du vil have hud i balance, er glyceryl caprylate din go-to.

Kategori: Naturlig Oprindelse

Produktionsland: Tyskland

Glyceryl Glucoside

Er en naturlig kombination af glycerol og glucose. Den er en superstjerne på flere parametre: Først og fremmest stimulerer den produktionen af specialiserede vandtransportationssystemer i vores celler (bedre kendt som Aquaporins). Og som om det ikke var nok, har den vist sig også at hjælpe på sårheling og vævskader samt øge hudens hydrering. Se dét er en superstjerne.

Kategori: Naturlig Oprindelse

Produktionsland: Tyskland

Glyceryl Stearate

Er udledt af palmekerner og findes naturligt i kroppen. Den virker som et smøremiddel på hudens overflade og giver et glat og blødt udseende. Glyceryl stearate bruges også i kosmetiske formuleringer til at reducere fedtethed fra olier og for at stabilisere formuleringer.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: Spanien

Glycine

Er en af de essentielle aminosyrer, hvilket betyder at den ikke kan dannes naturligt i kroppen. I hudpleje hjælper glycine med at fastholde fugten i hudens ydre lag. Samtidig kan den trænge effektivt ind i huden, grundet dens relativt lille molekylstørrelse.

Glycyrrhiza Glabra Root Extract (lakridsekstrakt)

Er også kendt som lakridsrodsekstrakt og anvendes i kosmetiske formuleringer som en fugtgivende og antiinflammatorisk ingrediens. Dens antiinflammatoriske egenskaber gør, at den er fantastisk til at mindske rødme i huden og minimere overproduktion af olie i ansigtet. Nogle studier har desuden indikeret, at Glycyrrhiza Glabra Root Extract er yderst effektiv til at lindre kløende hud.

Kategori: Naturlig Oprindelse

H
Helianthus annuus seed oil

Måske har du allerede solsikkeolie i dit køkkenskab. Men vidste du, at olien også er meget brugt i hudpleje? Disse gyldne dråber vil styrke din hud og berolige den, når den er irriteret. Som om det ikke var nok, kan olien også booste din hud til selv at producere mere af alle de gode sager, der holder din hudbarriere sund.

Kategori: Naturlig Oprindelse

Produktionsland:
Frankrig

Heterotheca inuloides flower extract

Et naturligt ekstrakt fra en solgul blomst fra Mexico. Dette ekstrakt har været brugt i traditionel medicin i hundredvis af år på grund af dets anti-inflammatoriske og anti-bakterielle superkræfter. Med andre ord er det ekspert i at berolige din hud, når den er irriteret.

Kategori: Naturlig Oprindelse

Humectants

Is a category of ingredients used in personal care products because of their ability to attract water molecules like a magnet. Chemically speaking, humectants are hygroscopic substances capable of forming hydrogen bonds with water, thereby fixating water within the skin and contributing to proper skin hydration.

The potency of humectants are enormes, and they are actually capable of drawing water vapor directly from the air if humidity is above 70%.

The human skin even have a pool of humectants called natural moisturising factor, this pool will sometimes be insufficient due to skin conditions, age or external stimuli. This is why topical application of moisturisers containing humectants are so important in maintaining a hydrated skin and keeping the skin barrier integrity to withstand the changes it faces.

Humectants can literally be found in all types of personal care products, but of course moisturisers contain the highest concentrations.The most commonly used humectants are glycerin, urea, and sodium PCA to just name a few, and these will indeed benefit the skin’s overall health.

Hudplejende kompleks

Er et vegetabilsk alternativ til lanolin, som har de samme fordelagtige egenskaber, men uden risiko for at få kontaktallergi. Det er sammensat af Rhus succedanea frugt cera, Simmondsia chinensis frø olie, Cetearyl alkohol, myristylalkohol, Caprylic/Capric triglyceride, Copernicia cerifera cera og Tocopherol.

Hydrogenated ethylhexyl olivate

Denne ingrediens er en fedtsyre udvundet fra olivenolie. Den kan genopbygge din hudbarriere og beskytte din hud mod at miste fugt. Men det vi er mest vilde med ved denne ingrediens er, at den føles blød på huden og ikke efterlader den der klistrede følelse, som mange andre ingredienser med samme egenskaber gør.

Kategori: Naturlig Oprindelse

Hydrolyzed Sodium Hyaluronate

Denne ingrediens er en såkaldt naturlig, hold nu fast, højmolekylært kulhydrat og findes i næsten alle levende organismer. Det er et hydrofilt molekyle, og det spiller en stor rolle i vævet hydro-dynamikker. Derudover hjælper det med at transport af vand i kroppen og herunder også hjælper  

Kategori: Naturlig Oprindelse

Produktionsland:
Kina

Hydrolyzed Wintergreen ekstrakt

Måske har du hørt om ingrediensen Salicylsyre? Hydrolyzed Wintergreen ekstrakt er en naturlig kilde til Salicylsyre, der er udvundet fra Wintergreen planten. Præcis som du kender det fra Salicylsyre, kan Hydrolyzed Wintergreen ekstrakt fjerne døde hudceller, som ellers risikerer at tilstoppe hudens porer og give akne. Modsat mange andre eksfolierende ingredienser er Hydrolyzed Wintergreen ekstrakt vandopløselig, som gør, at den kan trænge dybt ned i huden og rense ud. Og for det ikke skal være løgn, så har ingrediensen også anti-inflammatoriske superkræfter.

I
Inflammation

Inflammatorisk hud er det hyppigste problem i dermatologien og er grundlæggende en betændelsestilstand i huden. Inflammationen starter oftest ved, at kroppen registrerer en ekstern irritant, såsom en bakterie, som kroppen derefter sætter et angreb ind overfor. Når det sker, vil blodtilstrømningen til området øges, og man vil opleve kløe og en mulig hævelse. Desværre fører dette også til, hvad der betegnes som "kløe-krads cyklussen". Cyklussen opstår ved at man klør sig, hvilket ødelægger hudens barriere, hvorefter flere irritanter kan trænge ind i huden, som leder til mere inflammation og kløe. For at modstå trangen til at klø anvender hudplejeprodukter kløehæmmende indholdsstoffer. De sænker til dels kroppens respons på irritanten og nedsætter samtidig den kløende fornemmelse.

Isononyl Isononanoate

En blødgørende ester der, guess what, blødgører huden. Det betyder også, at den hjælper med at gøre huden smidig og beskytter mod tør hud.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland:
Frankrig

Itch relief complex

The itch relief complex is fairly simple and is comprised of the two ingredients glycerin and glycyrrhiza glabra root extract. In the itch relief complex, glycerin functions as a humectant and solvent for the licorice extract, which carries out the actual itch relieving effect. Studies have found that licorice extract is capable of reducing the itchiness of the skin by minimising the skin’s underlying inflammation that leads to the itchy sensation.

K
Kløestillende kompleks

Det kløestillende kompleks er forholdsvis enkel og består af to ingredienser: glycerin og glycyrrhiza glabra root exstrakt (også kendt som lakridsrodsekstrakt). Glycerin fungerer som en fugtighedsbevarende agent, hvor lakridsekstrakt udfører den egentlige kløelindrende effekt. Undersøgelser har vist, at lakridsrodsekstrakt er i stand til at reducere kløe af huden ved at minimere hudens underliggende betændelse, der fører til den kløende fornemmelse.

Kollagen

Kollagen er det mest tilstedeværende protein i den menneskelige krop og findes i alt fra knogler og muskler til sener og hud. Kollagen fungerer ved at styrke og danne struktur, og er derfor med til at holde kroppen sammen. I hudens midterste lag, kaldet dermis, har kollagen mange forskellige funktioner. Med alderen og valg af livsstil vil kollagen i huden blive reduceret, hvilket er årsagen til, at kollagen boosting ingredienser er blevet meget populære i hudplejeprodukter.

L
Lactic Acid

Lactic Acid er en af de allermest forskede AHA’er. Og med god grund: Den er en nænsom, fugtgivende AHA der hjælper med at holde din hud frisk og blød. Derudover hjælper den også med at minimere fine linjer. Lactic Acid har flere fugtgivende egenskaber, hvilket gør det en sikker vinder i fugtighedscremer. Hvis du sammenligner Lactic Acid med eksempelvis Glycolic Acid, så er Lactic Acid mere skånsom mod huden, hvilket gør den til en af de blidere AHA. Derfor er den god mod en bredere kam af hudtyper. Studier har dog vist, at Lactic Acid er mindre effektivt mod reducering af fine linjer, igen sammenholdt med Glycolic Acid, men hvis den bliver brugt i den rigtige koncentration, kan den stadig have en fornuftig effekt på hudens fasthed og på rynker. Hvis du ikke før har brug nogle AHA’er, er det her en fremragende “begynder” AHA.

Kategori: Naturlig Oprindelse

Lactiplantibacillus Ferment Lysate

Lactiplantibacillus Ferment Lysate (hold op for et navn) er et postbotika. Postbiotika er lysater fra levende bakterier. Hvis man spørger de kloge hoveder, der har endnu bedre forstand på dette, så virker postbiotika på en lignende måde for vores hud, som det gør for vores fordøjelsessystem. Mere specifikt hjælper postbiotika, såvel som ophavet probiotika, huden med at forblive i en balanceret tilstand. Det gør de blandt ved at virke som et beskyttende lag på din hud, der forhindrer dårlige mikroorganismer fra at provokere en reaktion i dit immunforsvar. Sidst, men ikke mindst, så booster postbiotika hudens evne til at bekæmpe andre skadende faktorer, såsom frie radikaler og forurening. Alle disse egenskaber hjælper med at reducere inflammation, hvilket gør det ideelt at bruge i en Spot Treatment for at komme bumser til livs.

Kategori: Naturlig Oprindelse

Produktionsland: Danmark

Lysine HCL

Er en lille essentiel aminosyre, hvilket betyder, at den menneskelige krop ikke selv er i stand til at danne den. Som mange af de andre 22 aminosyrer, der findes i den menneskelige krop, virker lysine HCL i huden som en fugtighedsbevarende og plejende agent. Disse to funktioner gavner huden ved at øge tiltrækningen og fastholdelsen af vand og forbedre hudens naturlige barriere.

M
Maltodextrin

Er endnu én af de ingredienser, der hjælper andre ingredienser og formuleringer, med at blive bedre. Ingrediensen har forskellige funktioner i hudplejeprodukter, såsom at hjælpe med at holde huden mat (absorberende funktion), til at stabilisere emulsioner, og til at holde produkter sammen (altså binde de forskellige ingredienser sammen). 

Methyl Gluceth-20

Klæbrige cremer er det værste! Methyl Gluceth-20 er en super ingrediens, fordi den giver din cleanser en lækker fløjlsblød konsistens. Som bonus hjælper den også til med at fugte din hud. Win-win!

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: Belgien

Microbiome hacking complex

Dette kompleks er rig på anti-quorum sansende molekyler, er specialtdesignet til "dermo-hacking" og blokerer mikrobiomernes kommunikationssignaler og forhindrer dermed opbygningen af biofilm og udviklingen af virulens uden at skade mikrobiotaen.

Mipa-cocoyl sarcosinate

Mipa-cocoyl sarcosinate er en del af en rensende trio. De tre ingredienser arbejder sammen for at fjerne olie og snavs fra din hud - uden nogensinde at irritere huden. Trioen er også bionedbrydelig, så med den får du både ren hud og en ren samvittighed.

Kategori: Naturlig Oprindelse

Myristyl alcohol

Er en fedtsyre alkohol, der anvendes i hudpleje som en fugtgivende ingrediens og emulgator. Det betyder, at den skaber et beskyttende lag på overfladen af huden og bidrager til stabiliseringen af olie og vandbaserede ingredienser i produkterne.

N
Niacinamide

Er vitamin B3's vandopløslige form og et meget vigtigt næringsstof i kroppen generelt. Niacinamide har vist sig signifikant at forbedre hudens elasticitet, tegn på aldring og betændelsesrelaterede rødme i huden. Niacinamide er i øjeblikket ved at blive undersøgt for potentielt set at misfarve huden, men der er endnu ikke draget nogen konklusioner på disse studier.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: Holland

NMF’s

Bedre kendt som "naturlige fugtgivende faktorer" på dansk. Uanset hvad du kalder dette, er det vigtigt for en sund og intakt hud, at hudens ydre lag er tilstrækkelig hydreret. For at sikre det har den menneskelige hud en naturlig pulje af fugtgivende elementer kaldet Natural Moisturising Factors (NMF's), som virker ved at tiltrække og binde vand i hudens ydre lag. På den måde bibeholdes huden elasticitet samt evnen til at afstøde døde hudceller. Hudens mængde af NMF's falder gennem livet som et resultat af livsstilsvalg og sygdom. Det er derfor vigtigt at anvende hudpleje, som bidrager med fugtgivende ingredienser.

P
Palmitoyl Tripeptide-8 (Peptider)

Peptider er multifunktionelle aktiver, hvilket på dansk betyder at de kan pænt mange fede ting. Først og fremmest hjælper peptider med at reducere hudirritation skabt af UV og immunreaktioner. Derudover hjælper de med at reducere hudens stressniveau, hvad end det er skabt indefra eller som resultat af medicin. Og så hjælper de med at reducere rødme og andre inflammatoriske reaktioner/irritationer. 

Peptider er korte strenge af aminosyrer der fungerer som byggeblokke af protein, såsom kollagen, elastin og keratin (som alle findes i huden). De her proteiner er mere eller mindre fundamentet af huden, og vi kan takke disse for blandt andet hudens tekstur, styrke og spændstighed. 

Uden peptider ville vores hud være knapt så intakt og blandt andet miste fasthed, have flere rynker og generelt en anden tekstur. Når peptider påføres huden, fungerer de som små sendebud, der får hudcellerne til at aktivere bestemte funktioner, herunder at opbygge kollagen og elastin, hvilket hjælper huden til at se og føles mere ung.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: Kina

Panthenol

Er et naturligt stof, der ofte anvendes i sårsalver og produkter til personlig pleje. Det giver huden evnen til bedre at modstå miljørisici, hurtigere regenerering af hudceller og evnen til at tiltrække og fastholde vand.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: Tyskland

Paraffinum Liquidum

Omtales ofte som ”mineralolie”. Det er en højt raffineret mineralolie, der er velegnet til hudpleje. Olien bruges som okklusiv bestanddel, hvilket betyder, at den styrker fugttilbageholdelse og skaber et beskyttende lag på overfladen af huden. Laget beskytter samtidig revnet hud fra eksterne irritanter såsom bakterier.

Kategori: Syntetisk

PCA

Er også kendt som pyroglutaminsyre. Syren tiltrækker og fastholder fugt i huden fra luften. Den findes naturligt i den menneskelige hud som en af flere fugtgivende faktorer.

Pentylene Glycol

Anvendes ofte i hudpleje grundet dens evne til at tiltrække og fastholde fugt i huden. Udover dens fugtgivende egenskaber, har undersøgelser vist, at den også har antimikrobielle egenskaber.

Kategori: Naturlig Oprindelse

Produktionsland: Tyskland

Petrolatum

Er bedre kendt som vaseline. Ingrediensen anvendes i personlig plejeprodukter til at skabe en beskyttende barriere ovenpå hudens overflade. Det er med til at reducere vandtabet fra huden og beskytte mod udefrakommende irritationsmomenter. En generel misforståelse om vaseline er, at det er usikkert at bruge, men den vaseline der anvendes i dag i hudpleje skal raffineres på en måde, der gør den helt sikker at anvende.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: Tyskland

Phenoxyethanol

En populær ingrediens i hudpleje på grund af sine evner til at stabilisere og konservere produkter. Men derudover har studier også vist, at ingrediensen er anti-bakteriel og kan reducere inflammatorisk acne. Win-win!

Phosphatidylcholine

Måske kan du fornemme det, når du læser det kringlede navn: Det her er en ingrediens, kun ægte hudpleje-nørder kender til (og vi elsker det). Phosphatidylcholine er den aktive ingrediens i lecitin, der er en essentiel fedtsyre i menneskekroppen (jeg sagde jo, at det var nørdet!). Phosphatidylcholine er eminent til at binde fugt. Men det vi er allermest vilde med ved den her ingrediens er, at den kan hjælpe andre ingredienser med at trænge dybt ned i huden - en egenskab der er helt essentiel for at få det bedste frem i din retinol.

Phytosterols

Phytosterol er en naturlig ingrediens, der findes i planteceller. Ingrediensen har vilde evner som for eksempel UV-beskyttelse og anti-inflammatoriske egenskaber. Men det, vi er allermest vilde med ved phytosterol er, at den har vist sig at have anti-aging-effekter og kan hjælpe din hud med at ha’ den der bouncy følelse lidt længere.

Polyglyceryl-3 caprate

Det er ikke et letteste navn at udtale, men denne ingrediens er ret genial i renseprodukter. Dens ekspertise ligger i at udglatte din hud og sikre, at din ansigtsrens er fløjlsblød i konsistensen.

Polyglyceryl-3 diisostearate

Denne skønne blanding af fedtsyrer kan blødgøre din hud og kan på magisk vis blande olie og vand i samme ansigtsrens. Som om det ikke var nok superkræfter, kan ingrediensen forlænge det vi hudpleje-nørder kalder “playtime”, som egentlig bare betyder, hvor længe produktet kan arbejde på huden. Med andre ord holder din ansigtsrens sig silkeblød i længere tid, så du kan arbejde den rigtig godt ind.

Polyglyceryl-3 Laurate

Denne ingrediens bliver hovedsageligt brugt til at fremme tekstur og føles ofte dejlig blød. Bliver brugt i hudplejeprodukter til at forbedre produkternes evne til at sprede sig. Eller sagt med andre ord: Gør det nemmere (og lækrere) for dig at sprede på din hud.

Kategori: Naturlig Oprindelse

Produktionsland: USA

Polyglyceryl-3 polyricinoleate

På trods af det indviklede navn, er dette en helt naturlig emulgator. Med sine næsten magiske kræfter kan denne ingrediens blande olie og vand i én formulering. På den måde, får du det bedste fra begge verdener. Som en bonus kan den blødgøre og tilføre fugt til din hud.

Polysorbate 20

Polysorbate 20 kan blande olie og vand, så din creme har fodelene fra begge. Og så giver det en herlig blød konsistens.

Propanediol

Propandiol er som en rigtig god ven: Den får det bedste frem i andre. Ingrediensen kan nemlig hjælpe andre gavnlige ingredienser med lettere at absorberes i huden. Som om det ikke var superkræfter nok, får du her også fugtet hud og en silkeblød finish.

Kategori: Naturlig Oprindelse

Produktionsland: USA

Propylene Glycol

Er afledt af råolien fra petrolatum, som kroppen kan omdanne til mælkesyre, hvilket er en af hudens naturlige fugtgivende faktorer. Propylene glycol fungerer i fugtighedscremer som plejemiddel, opløsningsmiddel og bærer for andre ingredienser. Det er derfor ikke underligt, at propylene glycol er en af de mest anvendte ingredienser i kosmetikindustrien.

Kategori: Syntetisk

Prunus amygdalus dulcis oil

Bedre kendt som sød mandelolie. Olien er udvundet af mandler og er perfekt som ingrediens i renseprodukter, fordi den hjælper andre ingredienser med at trænge endnu dybere ned i huden. Renseprodukter med sød mandelolie har derfor en dybderensende effekt på din hud.

Kategori: Naturlig Oprindelse

Produktionsland: Frankrig

Prunus armeniaca kernel oil

Abrikoskerneolie, som ingrediensen nok bedre kendes som, virker fugtbevarende. Den hjælper også til beskyttelse af huden og har en udglattende effekt. Olien har en effektiv antioxidativ effekt, uden på nogen måde at øge risikoen for tilstopning af hudens porer.

Kategori: Naturlig Oprindelse

Produktionsland: Frankrig

Punica Granatum Seed Cell Culture Lysate

Denne ingrediens fungerer som en pigmentdæmpende ingrediens. Den er udvundet af stamceller fra kernerne af granatæbler. Den hjælper med opretholdelse af hudens tekstur, tone, radians og glød. Derudover hjælper den med at forebygge pigmentation. Ingrediensen bruges mest i pigment-reducerende cremer, anti-age formuleringer og solbeskyttelse.

Q
Quora Noni (Morinda Citrifolia Callus Culture Lysate)

Morinda Citrifolia Callus Culture Lysate er koncentreret samling af små molekylære stoffer fra totipotente stamceller udledt fra planten Noni (Morinda citrifolia), dette lysat er rigt på såkaldte anti-quorum sensoriske molekyler (Anti- Quormones) specielt designet til “dermohacking”: virker synergistisk mod Quorum sensing medieret mikrobiel ubalance i hudens bakterieflora, samtidig med at huden udtryk forbedres. Kort sagt blokere lysatet uønskede bakterielle og virulente kommunikationssignaler, uden på nogen måde at have negativ indvirkning hudens naturlige og gavnlige bakteriesammensætning.

Kategori: Naturlig Oprindelse

R
Retinol

Retinol er de sidste par år blevet en ingrediens, mange holder øje med, og det er ikke uden grund. Det er en lettere og mildere form af ingrediensen retinoid, som er udvundet fra A-vitamin. Retinol har mange fordele, blandt andet kan den fjerne tilstopning af hudens porer, reducere ar fra akne, og forbedre hudens tekstur og tone. Med andre ord er retinol rigtig god til hud med akne og bumser. Som om det ikke var nok fordele, er retinol også blevet kendt som en anti-age-ingrediens, fordi den kan booste den såkaldte kollagensyntese og dermed reducere fine linjer og rynker.

Kategori: Syntetisk

Rhus Succedanea Fruit Cera

Kaldes også japansk voks, da det kommer fra bær af Sumac Rhus succedanea, der vokser i Japan og Kina. I hudpleje anvendes voksen som en emulsionsstabilisator for at sikre en stabil blanding af olie og vandbaserede ingredienser. Rhus Succedanea Fruit Cera øger desuden smørbarheden af produkter ved at sikre en cremet konsistens.

Ricinus communis seed oil

Ricinus communis seed oil, bedre kendt som castorolie, kommer fra planten kaldet Kristpalme. Olien har mange kvaliteter: Den kan hjælpe andre ingredienser med at trænge dybere ned i huden, beskytte mod UV-lys, og forebygge at huden mister fugt i løbet af dagen.

S
Salicylsyre

Salicylsyre hjælper først og fremmest ved at hjælpe på manglende afstødelse af døde hudceller, som ved aknedisponeret hud har tendens at tilstoppe hudens porer. Salicylsyre er også olie-opløselig, så den er i stand til at gå ned i hudens porer, fjerne urenheder og derved nedsætte den inflammation som tilstoppede porer medfører.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: Kina og Tyskland

Serine

Er en naturligt forekommende aminosyre. I hudpleje kan serine øge hudens egen produktion af kollagen, genskabe elasticitet og stabilisere hudens vandindhold ved at tiltrække og fastholde fugt.

Simmondsia Chinensis Seed Oil

Er nok bedre kendt som jojobaolie. Det er en naturlig ingrediens udvundet af frøene fra busken, Simmondsia Chinensis. I hudpleje fungererer jojobaolie som emulgator og en plejende ingrediens for huden.

Skin conditioning complex

The skin conditioning complex is a vegetable-based alternative to lanolin, which has the same beneficial properties without the risk of a contact allergy. It’s comprised of Rhus succedanea fruit cera, Simmondsia chinensis seed oil, Cetearyl alcohol, Myristyl alcohol, Caprylic/Capric triglyceride, Copernicia cerifera cera, and Tocopherol.

Sodium anisate

Sodium anisate er velkendt for dets svampedræbende egenskaber og brugt bredt til at forhindre kontamination i hudplejeprodukter.

Kategori: Naturlig Oprindelse

Produktionsland: Tyskland

Sodium Benzoate

Sodium Benzoate er et stof der hæmmer bakterie- og svampeudvikling, hvilket gør den til det perfekte konserveringsmiddel inden for personlige plejeprodukter.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: Serbien

Sodium chloride

Den her ingrediens er uden tvivl en af de mest simple på din ingrediensliste. Det er nemlig bare helt almindeligt bord-salt! Det har ingen magiske kræfter, men spiller en vigtig rolle i at give den vandbaserede del af din creme den rette konsistens inden vi mikser den med den oliebaserede del. Simpel men svær at undvære (præcis som når du bruger den i dit køkken).

Sodium deoxycholate

Sodium deoxycholate. Prøv at sige det hurtigt tre gange i træk! Bag det komplicerede navn gemmer der sig en ingredients, der kan splitte fedt-molekyler. Ret sejt, ikke? I de lave koncentrationer vi bruger i Nøies produkter, skader ingrediensen ikke hudbarrieren, men du får stadig fordelen: Sodium deoxycholate kan nemlig hjælpe retinol med at trænge dybere ned i huden.

Sodium hydroxide

Bruges ofte i lave koncentrationer i personlig plejeprodukter som et pH-regulerende middel.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland:
Serbien

Sodium Lactate

Er en såkaldt alfa-hydroxysyre, som er afledt fra enten majsstivelse eller kartofler, og er en del af hudens egne, naturlige fugtgivende faktorer. Sodium lactate har forskellige funktioner afhængig af dens koncentration i produktet og kan være alt fra eksfolierende til fugtgivende.

Sodium Lauroyl Glutamate

Er en naturlig ingrediens, der stammer fra kilder såsom kokosolie og gæret sukker. Til trods for at være klassificeret som et opløsningsmiddel, der typisk har evnen til at udtørre huden, beskytter sodium lauroyl glutamat faktisk huden mod udtørring ved at bevare fugt.

Sodium Levulinate

Er en endnu en af de ingredienser, hvis fornemmeste formål er at hjælpe andre ingredienser, såsom hovedingredienser i forskellige formuleringer, til at penetrere huden endnu dybere.

Sodium PCA

Er en naturlig forbindelse, der er til stede i næsten alle levende celler fra bakterier til mennesker. I den menneskelige hud fungerer sodium PCA som en fugtgivende agent, der tiltrækker og fastholder fugten i huden. Opretholdelse af disse fugtgivende faktorer bidrager til, at huden holdes hydreret, elastisk og glat.

Sphingomonas Ferment Extract

En ingrediens af naturlig oprindelse der som oftest bliver brugt for dets fortykkende egenskaber. Nå ja, og så har ingrediensen den egenskab, at den efterlader en silkeagtig fornemmelse på huden (pænt nice, ik’?).

Kategori: Naturlig Oprindelse

Produktionsland: Kina

Squalane

Squalane er en naturlig bestanddel af hudens naturlige fedtstof (sebum) og virker beskyttende. Oilen har en blødgørende virkning og fungerer som transportstof for andre fedtopløselige indholdsstoffer. Squalane absorberes hurtigt af huden, virker plejende og giver huden et glat og ensartet udtryk.

Kategori: Naturlig Oprindelse

Produktionsland: Frankrig

Stearic acid

Kan afledes af både animalsk- og vegetabilsk fedt og olier, men i vores produkter anvender vi kun stearic acid, der er vegetabilsk (naturligvis!). I kosmetiske formuleringer fungerer den primært som emulgator og fortykningsmiddel.

T
Threonine

Er en lille essentiel aminosyre, hvilket betyder, at den menneskelige krop er ikke selv er i stand til at danne den. Aminosyren er særlig vigtig for dannelsen af kollagen og elastin, hvilket betyder at threonine har en gavnlig effekt i forhold til sårheling.

Tocopherol

Tilhører en klasse af organiske forbindelser kaldet tocopheroler, der har vitamin E-aktivitet. Denne aktivitet bidrager til en sund hud ved at beskytte huden mod frie iltradikaler og ved at styrke hudens naturlige barrierefunktion. Hvis ikke frie iltradikaler afhjælpes, kan de forårsage skade på DNA, som vil fremskynde aldringsprocessen af huden.

Tocopheryl acetate

Den her ingrediens er en særlig type vitamin E. Den er kendt som en fremragende antioxidant, som kan beskytte din hud mod såkaldte frie radikaler fra UV-lys, cigaretrøg, luftforurening, etc. og på den måde undgå risikoen for skader i hudens DNA.

Tremella Fuciformis Polysaccharide

Tramella er en humectant udledt af en plante. Denne bad boy af en ingrediens har både antioxidante og fugtgivende egenskaber. Studier viser, at Tremella kan hjælpe huden gevaldigt med hydrering, da det har en positiv effekt på fastholdelse af vand (fra bad boy til waterboy). Studier viser også, at Tremella kan hjælpe huden med at føles blød og fugtet. Slutteligt har Tremella vist sig fra sin bedste side ved at hjælpe med at fremme hudens regenerering ved at forøge hudcellers vitalitet. Dette kan hjælpe med at forsinke hudens aldringsproces og hjælpe belastet hud.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: Kina

Tumeria Zen (Curcuma Longa Callus Lysate)

Curcuma longa callus lysate er en del af en ingrediens kompleks som virker som virker mod stress inducerede rynker, følelsesmæssig udtørring af huden, og modulator mellem hjerne-hud forbindelsen. Aktivet er samlingen af små molekyler fra of totipotente stamceller udledt fra planten planten from Curcuma longa rhizome. Komplekset er rigt på stress relaterede celle faktorer, og designet til at virke synergistisk mod stress induceret hjerne-hud kommunikation.

Kategori: Naturlig Oprindelse

Produktionsland: Spanien

U
Urea

Er bedre kendt som Karbamid og udgør 7% af hudens naturlige fugtgivende faktorer. Udover at være en meget vigtig fugtighedsbevarende agent, besidder den har også andre fordele afhængig af dens koncentration. Blandt disse er dens kløestillende effekt ved høje koncentrationer. Dertil kan Urea have eksfolierende egenskaber ved anvendelse i koncentrationer over 5%. Anvendelse i så høje koncentrationer anbefales dog ikke til børn eller personer med beskadiget hudbarriere.

Kategori: Syntetisk

Produktionsland: Danmark

Z
Zinc PCA

En antiseptisk ingrediens med egenskaber, der blandt andet hjælper med at begrænse bakterievækst. Det i sig selv gør det til en pænt fed ingrediens særligt for brugere der døjer med akne og kombineret hud. Studier viser at Zinc har en balancerende effekt på hudens mikrobiomer - altså hjælper det med at holde et fornuftigt mix af “gode” og “dårlige” mikrober og holde disse i balance. Derudover viser studier, at Zinc kan hjælpe med at reducere inflammatoriske reaktioner på bestemte bakterier og herunder hjælpe med at reducere rødme.

Kategori: Naturlig Oprindelse

Produktionsland: Brazilien

Hudpleje der faktisk virker.

En ny tilgang til hudpleje:
En der er smart, ærlig
og vigtigst af alt - omsorgsfuld.

Tag hudtesten