Vores tilgang til bæredygtighed

Hvad med planeten?

Vi arbejder benhårdt på at blive en CO2 negativ virksomhed, der kun bruger genanvendelige materialer i vores emballage. Vi er der ikke helt endnu, men indtil da har vi sammensat en oversigt over, hvad vi gør på nuværende tidspunkt, og hvad vi har tænkt os at gøre bedre i fremtiden. Du kan hjælpe os, og planeten, ved at genbruge emballagen.

Vores tuber til Body & Hand Cream

Vores tuber er lavet af 50-75% fødevaregodkendt genbrugsplast, og låget er lavet af 100% genbrugsplast fra havet. Begge dele er med til at nedsætte produktionen af ny plast.

Vores løfte:

Vi vil have tallet op på 100%! Det er kun et spørgsmål om tid.

Det kan du gøre:

Du kan sende den tomme tube til genbrug. Den lægges i samme skraldespand som konventionel plast.

Vores beholder til Body & Hand Cream

Vi er stolte af, at vores beholdere er lavet af 100% genbrugsplast, hvilket er en bæredygtig løsning, da det nedsætter produktionen af ny plast.

Vores løfte:

Vi fortsætter med at levere vores beholdere i genbrugsplast.

Det kan du gøre:

Du kan give en hånd med ved at genbruge beholderen på samme måde som konventionel plast.

Vores beholder til face cream

Vores beholdere er lavet af nyt plast og en tilhørende metalfjeder. Tilgængeligheden af luftfrie flasker i genbrugsmateriale er begrænset. Teknologien på området udvikler sig hurtigt, og vi håber, at vi snart kan levere vores face creams i beholdere af genbrugsmateriale.

Vores løfte:

Vi forpligter os til at samarbejde med vores leverandører om at skabe en luftfri flaske af 100% genbrugsmateriale og uden metaldele, som vil gøre den genanvendelig uden at skulle brække flasken i stykker.

Det kan du gøre:

Genbrug beholderen korrekt. Fjern metalfjederen fra beholderen, og læg dem i deres respektive genbrugsspande.

Vores forsendelsesemballage

Det meste af vores forsendelsesemballage er FSC-certificeret. Vores postæske er endda lavet af træmateriale fra en bæredygtig skov i Sverige. Æsken sikres med et klistermærke, der er printet på PVC.

Vores løfte:

Vi forpligter os til at øge procentsatsen af genbrugt FSC-materiale og finde nyt materiale til klistermærket.

Det kan du gøre:

Du kan give en hånd med ved at lægge æskerne inklusiv fyld i skraldespanden med pap.

Vores låg

Ved at anvende aluminiumslåg er det muligt for os at reducere størrelsen på vores forsendelsesemballage. Husk at dine pumper kan genbruges.

Vores løfte:

Vi har endnu ikke fundet en leverandør, der kan producere låg af genbrugsmateriale, men vi stopper ikke søgningen.

Det kan du gøre:

Du kan genbruge eller genanvende. Låget skal lægges i samme skraldespand som konventionel metalaffald.

Vores pumper

Vores pumper er lavet af nyt plast med en tilhørende metalfjeder.

Vores løfte:

Vi er langt fra vores mål, men vi er i gang! Vi er i dialog med vores leverandører for at finde mere bæredygtige pumper.

Det kan du gøre:

Genanvend. Din pumpe virker også sammen med din næste creme. Så gem pumpen og brug den med din næste creme. Du kan bare oplyse os om det, når du bestiller, så sender vi ikke en ny med.

Vores bomuldsposer

Poserne er lavet af bomuld, linned og polyethylen. Vi bruger dem til at beskytte dine produkter mod støv og snavs under forsendelse.

Vores løfte:

Snart finder vi en erstatning for bomuldsposerne.

Det kan du gøre:

Bomuldsposen kan bruges som rejsepose til opbevaring af dine badeværelsesprodukter, som en gavepose eller til opbevaring af andre forskellige ting.

CO2 neutral forsendelse

Vi udleder en sjat CO2 hver gang vi sender en pakke, men den mængde kompenserer vi for ved at plante træer i Danmark. Træerne skaber biodiversitet og kompenserer for den mængde CO2 vores forsendelse udleder. Her kan du se hvor mange træer, vi har plantet indtil nu.

Vores løfte:

Vores plan er at blive CO2 negative ved ikke kun at kompensere for vores leverancer, men kompensere for alt den CO2, vi udleder som virksomhed.

Det kan du gøre:

Hvis du bestiller levering til en pakkeshop, hjælper du en smule på CO2 udledningen, fordi din pakke bliver leveret sammen med en masse andre.

Vores cremer

Alle vores ingredienser er af højeste kvalitet og indkøbt bæredygtigt. Vores cremer er desuden produceret tæt på vores kontor i København.

Vi bestræber konstant at blive mere bæredygtige, så derfor kommer vi aldrig mere i din creme end hvad, der er absolut nødvendigt for din hud.

Du kan læse mere om vores ingredienser her.

Vores tilgang til bæredygtighed

Personlig hudpleje til din huds unikke behov.

Hudpleje på en helt ny måde. Lad os starte din rejse mod en sundere hud.

START HUDTEST