PERSONALISERET HUDPLEJE TIL EKSEM

Kæmper du også med eksem?

“Jeg har døjet med håndeksem i 5-6 år nu. Jeg prøvet cremer og piller fra lægen, men der er ikke rigtig noget, der har hjulpet, før jeg fandt Nøies creme.”

Da vi mødtes med Astrid fortalte hun os, hvordan hun plejede at binde hænderne ind i bandager hver nat for ikke at klø huden helt i stykker. Hun måtte også stoppe med det arbejde hun elsker, fordi hun hver dag skulle være i kontakt med vand.

Sådan er det ikke længere!

Se mere i videoen og tag vores hudtest for at blive matchet med din personaliserede creme.

Tag din hudtest på få minutter

Hos Nøie laver vi personaliseret hudpleje. Efter du har udfyldt din hudtest kan vi matche dig med den creme, der virker til dine specifikke hududfordringer - dit navn står endda på emballagen 👀

HER TALER DE OM OS

Vi giver ikke op på dig og din hud

78% af alle Nøie brugere oplever hudforbedring efter 30 dage. Hvis du ikke er tilfreds til den tid, sender vi dig en enten en ny specielt tilpasset creme på vores regning eller giver vi dig beløbet retur. Easy as that!

“Jeg har døjet med vandeksem i et par år nu og jeres body cream har hjulpet så meget, at jeg knap nok lægger mærke til det længere. Det har virkelig hjulpet på mit selvværd”

Astrid
Anmeldelse fra Instagram

"Nu har jeg prøvet min nye creme og den er bare helt fantastisk. Den hjælper rigtig meget på mine hudproblemer og det er bare så rart! Tusind tak for god kundeservice!"

Anonym
Anmeldelse via kundeservice

“Hånden på hjertet - så er jeg simpelthen helt vildt imponeret! Cremen til ansigtet har gjort underværker. De spots, hvor min hud ALTID blev tør er forsvundet og de steder hvor min hud havde en tendens til at blive super olieret er også næsten væk”

Lonnie
Anmeldelse fra Instagram

Sådan gør du

Bedre hud? Du skal på en rejse, der vil tage lidt tid. Men den starter heldigvis med 3 nemme skridt.

1. Udfyld din hudprofil på noie.dk

2. Match med din personlige creme

3. Rejsen mod en sundere hud begynder

Bliv matchet med din personaliserede creme