Generel hudpleje

Det vigtigste for os er at hjælpe dig med at have det godt med din hud! Vi, og resten af vores community af mere end 60.000 personer med helt forskellig hud, ved nemlig hvor meget vores hud kan påvirke os, når den ikke opfører sig, som vi vil have den til.

Derfor har vi vendt den normale tilgang til hudpleje på hovedet og har sat dig og dine specifikke behov i centrum. Vi tilpasser din hudpleje ved at se på din unikke hudprofil og vi justerer dine cremer, i takt med, at din hud ændrer sig.

I artiklen herunder kan du læse mere om generel hudpleje.

Hvorfor har du brug for generel hudpleje?

Fra et objektivt synspunkt kan det virke underligt, at vi har brug for hudpleje til at hjælpe vores hud med at ‘fungere rigtigt’. Men det skyldes alt sammen vores måde at leve på: vi udsætter os konstant for skiftende miljøer og temperaturer samt indholdsstoffer fra alverdens personlige plejeprodukter. Derudover hjælper de de varme brusebade, vi elsker at tage, heller ikke på det, da de 'nulstiller' det beskyttende fedtlag på vores hud.

Vores hud er altså ikke ligefrem designet til at modstå alle de forskellige tilpasninger den skal igennem hver dag - derfor har vores hud brug for den rette hudpleje.

Ved at give huden fugt dagligt morgen og aften og efter hvert brusebad kan du opretholde en stærk, beskyttende barrierefunktion, der kan modstå de daglige udfordringer, din hud oplever

Vi har som sagt et beskyttende lag fedt, eller lipider som det kaldes, der fungerer som et skjold mellem vores hud og det eksterne miljø. Så ved at give huden fugt dagligt, både morgen og aften og efter hvert bad, kan du opretholde en stærk, beskyttende barriere, der kan modstå de daglige udfordringer, som din hud oplever. Det er derfor vigtigt, at dit valg af fugtighedscreme opfylder din huds behov og ikke er fyldt med barske tilsætningsstoffer, der muligvis irriterer huden. Samtidig skal din fugtighedscreme kunne optages af huden uden at efterlade et fedtet, ubehageligt lag eller fornemmelse. Altså kan dit valg af fugtighedscreme virkelig betyde noget.

Hvad kan Nøie hjælpe med?

Ved at vælge produkter fra Nøie får du altid en fugtighedscreme, der giver dig nøjagtig dét, din hud har brug for - uden tilsætningsstoffer, der bare er der for navnets skyld eller som fyldstoffer. Blandt brugere, der har fortalt os at de har ‘normal’ hud i vores hudanalyse, har Nøie-hudpleje hjulpet 92% af dem med at få en bedre hud.

Lyder det som noget, du vil prøve?

Så udfyld din hudprofil og prøv hudpleje fra Nøie, som er tilpasset din hud.

START HUDTEST

Vil du vide mere?

Læs vores andre artikler om psoriasis, eksem, tør hud, kombineret/akneplaget hud og sensitiv hud.

Personlig hudpleje til din huds unikke behov.

Hudpleje på en helt ny måde. Lad os starte din rejse mod en sundere hud.

START HUDTEST