NY PERSONALISERET HUDPLEJESERIE TIL AKNE, BUMSER OG FEDTET HUD

"Akne, nu tager jeg kontrollen tilbage"

Prøv vores nye personaliserede cremer mod akne, bumser og fedtet hud, som skal give dig kontrollen over din hud tilbage!

De har været længe undervejs og formuleringerne er baseret på vores dybe dermatologiske viden, videnskabelige studier, feedback fra vores kunders individuelle hudanalyser og hundredvis af beskeder mellem jer og vores Servicehelte, hvor I har fortalt om jeres hudproblemer.

Se mere i videoen og tag hudtesten for at finde din creme

Tag din hudtest på få minutter

Hos Nøie laver vi personaliseret hudpleje. Efter du har udfyldt din hudtest kan vi matche dig med den creme, der virker til dine specifikke hududfordringer - dit navn står endda på emballagen 👀

HER TALER DE OM OS

Kan du genkende dig selv?

Se om du kan genkende nogle af udfordringerne og ønskerne for din hud herunder, for så kan du virkelig glæde dig til at modtage din personaliserede creme.

Du har kombineret hud

Det vil sige, at du har tørre kinder og en olieret T-zone. Til dét vil du gerne have et super smart produkt, der giver fugt de rigtige steder og regulerer olieproduktionen andre steder - på samme tid. Du får også rimelig ofte bumser, så du vil også gerne have noget, der nedsætter mængden af uønskede bakterier på hudens overflade og sørger for, at dine porer ikke bliver tilstoppede. Tjek.

Du har tendens til bumser

Og det vil du gerne slippe for - det forstår vi godt. Du vil samtidig gerne have en masse fugt til huden og bekæmpe inflammationen hurtigt, hvis den skulle opstå engang i mellem. Det kan jo ske selv med den bedste hudplejerutine og den sundeste kost - we’ve all been there.

Du har akne

Og det er virkelig ikke fedt. Derfor leder du efter et produkt, der kan gå helt ned i dybden af huden og rense bakterier og hudceller ud af tilstoppede porer. Du har også brug for noget, der kan hjælpe på hudens overflade ved at reducere uønskede bakterier og skabe balance igen. Du ved også, at det tager tid at komme akne til livs, så du har mod på at se din hud opblomstre de første 10 - 14 dage for derefter at blive god, sund og fri for akne.

Vi giver ikke op på dig og din hud

Heldigvis ser 78% af alle Nøie brugere synlige resultater efter 30 dage, men hvis du ikke er tilfreds til den tid, sender vi dig en ny personaliseret creme helt gratis. Hvis du stadig ikke oplever en forskel, giver vi dig hele beløbet retur. Easy as that!

“Efter graviditet og amning døjede jeg med rigtig uren hud og jeg følte næsten, at det ingen ende ville tage. Jeg var tæt på at kontakte lægen fordi det påvirkede mig så meget, men kan se en kæmpe forskel her 2 uger efter jeg startede med Nøie”

Cecilie
Anmeldelse fra Instagram

"Nu har jeg prøvet min nye creme og den er bare helt fantastisk. Den hjælper rigtig meget på mine hudproblemer og det er bare så rart! Tusind tak for god kundeservice!"

Anonym
Anmeldelse via kundeservice

“Hånden på hjertet - så er jeg simpelthen helt vildt imponeret! Cremen til ansigtet har gjort underværker. De spots, hvor min hud ALTID blev tør er forsvundet og de steder hvor min hud havde en tendens til at blive super olieret er også næsten væk”

Lonnie
Anmeldelse fra Instagram

Sådan gør du

Bedre hud? Du skal på en rejse, der vil tage lidt tid. Men den starter heldigvis med 3 nemme skridt.

1. Udfyld din hudprofil på noie.dk

2. Match med din personlige creme

3. Rejsen mod en sundere hud begynder

Bliv matchet med din personaliserede creme