Vi tilpasser din creme til dine behov - hver gang

Fortæl os om din hud og lad vores store mængde data og dybe dermatologiske viden gøre resten.

  • Made in Copenhagen
  • Parfumefri og uden farvestoffer
  • Vi har hudforbedringsgaranti
  • 78% af alle Nøie brugere oplever en forbedring efter 30 dage
  • Fri fragt ved køb over 400 kr.

Tag din hudtest på få minutter

Hos Nøie laver vi personaliseret hudpleje. Efter du har udfyldt din hudtest kan vi matche dig med den creme, der virker til dine specifikke hududfordringer - dit navn står endda på emballagen 👀

HER TALER DE OM OS

Kan du genkende dig selv?

Se om du kan genkende nogle af udfordringerne og ønskerne for din hud herunder, for så kan du virkelig glæde dig til at modtage din personaliserede creme.

Du har kombineret hud

Det vil sige, at du har tørre kinder og en olieret T-zone. Til dét vil du gerne have et super smart produkt, der giver fugt de rigtige steder og regulerer olieproduktionen andre steder - på samme tid. Du får også rimelig ofte bumser, så du vil også gerne have noget, der nedsætter mængden af uønskede bakterier på hudens overflade og sørger for, at dine porer ikke bliver tilstoppede. Tjek.

Du har tendens til bumser

Og det vil du gerne slippe for - det forstår vi godt. Du vil samtidig gerne have en masse fugt til huden og bekæmpe inflammationen hurtigt, hvis den skulle opstå engang i mellem. Det kan jo ske selv med den bedste hudplejerutine og den sundeste kost - we’ve all been there.

Du har akne

Og det er virkelig ikke fedt. Derfor leder du efter et produkt, der kan gå helt ned i dybden af huden og rense bakterier og hudceller ud af tilstoppede porer. Du har også brug for noget, der kan hjælpe på hudens overflade ved at reducere uønskede bakterier og skabe balance igen. Du ved også, at det tager tid at komme akne til livs, så du har mod på at se din hud opblomstre de første 10 - 14 dage for derefter at blive god, sund og fri for akne.

Vi giver ikke op på dig og din hud

78% af alle Nøie brugere oplever hudforbedring efter 30 dage. Hvis du ikke er tilfreds til den tid, sender vi dig en enten en ny specielt tilpasset creme på vores regning eller giver vi dig beløbet retur. Easy as that!

““I’m completely blown away!!! Never have I seen such visible results!! I feel and SEE a huge difference!” and she adds: “I don’t use makeup anymore. My skin doesn’t hurt and it’s not irritated or itchy! I’m so happy."

Cecilie
Anmeldelse fra mail til vores Community Care

"Nu har jeg prøvet min nye creme og den er bare helt fantastisk. Den hjælper rigtig meget på mine hudproblemer og det er bare så rart! Tusind tak for god kundeservice!"

Anonym
Anmeldelse via kundeservice

“Hånden på hjertet - så er jeg simpelthen helt vildt imponeret! Cremen til ansigtet har gjort underværker. De spots, hvor min hud ALTID blev tør er forsvundet og de steder hvor min hud havde en tendens til at blive super olieret er også næsten væk”

Lonnie
Anmeldelse fra Instagram

Sådan gør du

Bedre hud? Du skal på en rejse, der vil tage lidt tid. Men den starter heldigvis med 3 nemme skridt.

1. Tag hudtesten

2. Match med din personlige creme

3. Rejsen mod en sundere hud begynder

Bliv matchet med din personaliserede creme