Omhyggelig, nøjagtig og minutiøs

Nøie er din egen — hver gang

Nøie er målrettede hudplejeprodukter baseret på individuelle hudprofiler, videnskabeligt udvalgte indholdsstoffer og deling af viden om, hvad der virker. Vores mission er at øge livskvaliteten for mennesker med hudproblemer og at skabe en ny ærlighed om et tabuiseret problem. Vi ønsker, at genopfinde den måde hudpleje bliver designet og produceret i dag.

Se vores founders, Daniel og Chris, fortælle historien bag Nøie.

Problemet som Nøie løser

Vi kender om nogen vigtigheden af at anvende den rette hudpleje.

Men at finde vej i en uoverskuelig jungle af produkter og tilbud er en tidskrævende og frustrerende proces, som ofte ender i produkter, der ikke gør noget godt for huden. Os med hudproblemer kan genkende dette.

Ved at kombinere en dyb dermatologisk viden med feedback fra tusinder af mennesker og dine individuelle behov skaber vi hudpleje, som eliminerer gætteri og tilfældigheder.

Vores mål er helt ubeskedent at genopfinde den måde hudpleje bliver designet og produceret i dag ved at anvende din feedback i udviklingen af vores produkter.

78,1% rapporterer en hudforbedring efter 30 dage.

Videnskab — fælleskab — dig

Nøie ser dig, som den du er. Når vi sammensætter dit produkt, analyserer vi din personlige hudprofil og leverer den hudpleje, som indeholder præcis de aktive ingredienser, der gavner dig og din hud. Og hvis din hud eller dine symptomer ændrer sig, ændrer dit Nøie-produkt sig også.

Customised skincareDet er muligt, fordi Nøie, som noget helt unikt for et hudplejeprodukt, bygger på både videnskab og fællesskab.

Vi har screenet tusindvis af hudplejeprodukter på markedet, udvalgt de 515 bedste og nærstuderet de videnskabelige undersøgelser af de enkelte indholdsstoffer og deres effekt. Tilbage står over 1.200 unikke ingredienser, som vi kender effekten af. Vi ved, hvilke ingredienser og hvilke kombinationer, der virker til hvad.

Den dybe dermatologiske viden kombinerer vi med, at tusinder af mennesker deler deres hudprofiler og deres erfaringer med produkterne med os. Vi ved ikke bare, hvad der virker. Vi ved også, hvad der virker for hvem. Og for dig.

Derfor er Nøie i konstant udvikling. Du får gavn af fællesskabets erfaringer, og du bidrager selv til, at andre med samme hudtype og -problemer får bedre produkter.

Så indviklet er det nogle gange at lave noget simpelt.

Hud er ikke en statisk størrelse, og den rigtige hudpleje er sjældent den samme over længere tid. Vi har derfor det antal sammensætninger og produkter, der skal til, for at alle får det produkt, der gavner præcis dem. Og jo mere feedback, fællesskabet bidrager med, jo mere præcist kan vi tilpasse og udvikle Nøies produkter.

Så indviklet er det nogle gange at lave noget simpelt.

Customised skincare

Det er det, vi kalder customised skincare. Og det er det mindste, du kan forvente, når du betror dine hudproblemer til os.

Personlig hudpleje til din huds unikke behov.

Hudpleje på en helt ny måde. Lad os starte din rejse mod en sundere hud.

START HUDTEST