Soft Cleansing Emulsion, 200 ml

Kr. 165,-

Vores Soft Cleansing Emulsion er skabt til at give dig den bedst mulige hudplejerutine sammen med din Nøie Face Cream. Den er skånsom, men effektiv. Let, men fugtgivende. Usynlig i brug, men med et meget synligt resultat efter brug.

Som altid har vi kun tilføjet de bedste og mest nødvendige ingredienser til dig med sensitiv og irriteret hud, så du kan være helt sikker på, at rensen passer både til og på din hud.

Tag hudtesten og få din anbefaling til både Face Cream og Soft Cleansing Emulsion derefter. Du kan købe dem sammen eller hver for sig.

Soft Cleansing Emulsion + Nøie Face Cream = 👌🏽✨


Alle vores produkter er:

  • Dermatologisk testet
  • 100% veganske
  • Fri for parfume
  • Uden farvestoffer
  • Bæredygtige i ingredienssammensætning og emballage

Sådan bruger du din creme:

Brug Soft Cleansing Emulsion som en blød, skånsom og effektiv rens efter du har fjernet din makeup om aftenen eller om morgenen for at fjerne bakterier. Klem en mængde svarende til låget på produktet ud enten i dine hænder eller på en vatrondel. Arbejd med produktet på huden i 30-60 sekunder, skyl efter med vand og slut af med din personaliserede Nøie Face Cream.

Hvordan fungerer hudtesten? 

Vores algoritme arbejder med 820.000 datapunkter med feedback fra over 60.000 mennesker, der har haft problemer med deres hud. På baggrund af alle disse datapunkter udvælger algoritmen lige præcis den creme, der har den største statistiske sandsynlighed for at skabe resultater for dig. Når du har taget testen bliver du en del af en Skin Family med andre, der har samme symptomer som dig og som tidligere har oplevet en forskel med den creme, de er matchet med.

Derudover giver vores Scientific Advisor også én-til-én hjælp, hvis algoritmen skulle have svært ved at finde det bedste valg til lige præcis din hud og dine ønsker.

Hudforbedringsgaranti

Heldigvis ser 84% af alle Nøie brugere synlige resultater efter 28 dage, men hvis du ikke er tilfreds til den tid, sender vi dig en ny personaliseret creme helt gratis. Hvis du stadig ikke oplever en forskel efter endnu 28 dage, giver vi dig hele beløbet retur. Easy as that!

Hvad er en Skin Family?

Når du har taget hudtesten bliver du en del af en Skin Family med andre Nøie brugere, der har samme symptomer som dig og som tidligere har oplevet en forbedring med den creme, de er matchet med.

Noget af det du har til fælles med medlemmerne i din Skin Family er altså, at jeres hud statistisk set minder om hinanden. Personer i samme Skin Family vil med stor sandsynlighed drage fordel af den samme creme. Besøg din hudprofil for at læse mere om din Skin Family.