PERSONALISERET HUDPLEJE TIL PSORIASIS

"Du har en kronisk sygdom og du skal
finde ud af, hvordan du lever med den"

“Pia, det er kronisk det her. Du har en kronisk sygdom og du skal finde ud af, hvordan du lever med den” - sådan sagde lægen til Pia, der er direktør hos Growth Tribe. Det var på det tidspunkt hun indså, at hun ikke længere kunne modarbejde sin psoriasis eller få det til at gå væk. Men hun kunne lære at leve med det på bedste vis - og det gør hun i dag ved hjælp af den helt rigtige hudpleje og ved at passe på sit mentale velvære.

Se mere i videoen og tag vores hudtest for at blive matchet med din personaliserede creme.

Tag din hudtest på få minutter

Hos Nøie laver vi personaliseret hudpleje. Efter du har udfyldt din hudtest kan vi matche dig med den creme, der virker til dine specifikke hududfordringer - dit navn står endda på emballagen 👀

HER TALER DE OM OS

Vi giver ikke op på dig og din hud

78% af alle Nøie brugere oplever hudforbedring efter 30 dage. Hvis du ikke er tilfreds til den tid, sender vi dig en enten en ny specielt tilpasset creme på vores regning eller giver vi dig beløbet retur. Easy as that!

“Jeg har døjet med vandeksem i et par år nu og jeres body cream har hjulpet så meget, at jeg knap nok lægger mærke til det længere. Det har virkelig hjulpet på mit selvværd”

Astrid
Anmeldelse fra Instagram

"Nu har jeg prøvet min nye creme og den er bare helt fantastisk. Den hjælper rigtig meget på mine hudproblemer og det er bare så rart! Tusind tak for god kundeservice!"

Anonym
Anmeldelse via kundeservice

“Hånden på hjertet - så er jeg simpelthen helt vildt imponeret! Cremen til ansigtet har gjort underværker. De spots, hvor min hud ALTID blev tør er forsvundet og de steder hvor min hud havde en tendens til at blive super olieret er også næsten væk”

Lonnie
Anmeldelse fra Instagram

Sådan gør du

Bedre hud? Du skal på en rejse, der vil tage lidt tid. Men den starter heldigvis med 3 nemme skridt.

1. Udfyld din hudprofil på noie.dk

2. Match med din personlige creme

3. Rejsen mod en sundere hud begynder

Bliv matchet med din personaliserede creme