Simplicitet er kompliceret

1. Udfyld din hudprofil

Vi er her for at støtte dig i rejsen mod en sundere hud. Det gør vi ved at skabe den mest effektive hudpleje til din huds unikke behov.

Frem for masseproducerede hudplejeprodukter sammensætter vi dit produkt på baggrund af en personlig hudprofil og leverer den hudpleje, som indeholder præcis de aktive ingredienser, der gavner dig og din hud. Hvis din hud eller dine symptomer ændrer sig, ændrer din creme sig også. Vi udvælger ikke bare de bedste ingredienser, men også de mest effektive for dig.

2. Match med din personlige creme

Vi har screenet over tusindvis af hudplejeprodukter på markedet, udvalgt de bedste og nærstuderet deres indholdsstoffer.

Denne dermatologiske viden har vi kombineret med data fra 60.000 personer og deres erfaringer med produkterne. Derfor ved vi ikke kun, hvad der virker. Vi ved også, hvad der virker for hvem. Og for dig.

3. Rejsen til en sundere hud

Dagene er ovre, hvor du skal gætte dig vej gennem junglen af produkter og hudplejetilbud. Med Nøie er det nu muligt at gå systematisk til værks og finde den creme, der passer bedst til dig.

Vi pakker din personlige creme og sender den direkte til dig.

4. Lavet til dig. Forbedret med dig

Jo mere feedback vi får fra fællesskabet, desto mere præcist kan vi tilpasse og udvikle Nøies produkter. På den måde får du gavn af fællesskabets erfaringer, og bidrager selv til at andre med samme hudtype og symptomer får bedre produkter.

how_it_works.title

Personlig hudpleje til din huds unikke behov.

Hudpleje på en helt ny måde. Lad os starte din rejse mod en sundere hud.

START HUDTEST