undefined


Serum 101 - din personlige guide 

Serummer er her, der og alle vegne. Faktisk gjorde de sit indtog i hudplejeverdenen for et godt stykke tid siden efterhånden. Alligevel hersker der stadig ret meget mystik omkring dem. Hvad er det for en magisk eliksir, der ofte kommer i små flasker, og som påstår at have ekstraordinære hudplejende skills? 

Tænk på serummen som osten i din cheeseburger. Du ved, kronen på værket, der får dig til at tænke “jeg havde måske godt kunne undvære, men det havde ikke været det samme uden”. Og selvom vi er et vegansk brand, kan vi godt lide oste-analogier.

Nå, ikke mere oste-snak (bo-hooo). 

Vores pointe er: Hvis du vil tage din hudpleje til det næste niveau, kan en serum meget vel være den hemmelige ingrediens (ligesom osten i cheeseburgeren). Fedt nok… men hvad er en serum overhovedet?

For at undgå flere sammenligninger mellem ost og hudpleje, har vi bedt vores hudplejeeksperter her hos NØIE om at forklare, hvad en serum egentlig er. 

Vores Senior Formulation Scientist, Charlotte Boissard (en af de badass mennesker, der laver dine NØIE produkter), beskriver en serum på følgende måde:

“Hele formålet med en serum er at preppe huden, før du påfører din daglige fugtighedscreme - for ligesom at maksimere effekten af den. Så ved at påføre en serum før din creme, kan du optimere effekten af cremen og de ingredienser i den, der arbejder mod at afhjælpe dine hudproblemer. Og fordi serummer ofte har en super let konsistens, kan de let trænge gennem huden. Det betyder, din hud ikke vil føles fedtet, selvom du tilføjer et ekstra lag.

Nogle gange vil din hud havde brug for flere forskellige ingredienser til at afhjælpe dine hududfordringer - men ikke alle ingredienser kan bruges samtidig. Derfor kan en serum hjælpe med at targetere dine hududfordringer endnu mere effektivt - og giver mere fleksibilitet i din rutine.” 

Okay, det gav langt mere mening end det med osten og burgeren.
Har alle brug for en serum? 

Det korte svar er nej. 

Det lange svar giver Charlotte: 

“Du kommer langt med en rutine bestående af en cleanser og en ansigtscreme. Hos NØIE tror vi på, at en simpel rutine er vejen frem, og at du ikke nødvendigvis gavner af lag på lag på lag af produkter hver morgen og aften. Men i sidste ende er det et spørgsmål om præference, og om du har nogle hududfordringer, du vil sætte særligt ind overfor.” 

Som Charlotte siger, så er vi fortalere for en simpel rutine hos NØIE. Og så kan det jo virke mærkeligt, at vi tilføjer endnu et produkt til produktlinjen. 

Men vi forstår også de mange tusinder mennesker, der kæmper for at have det godt med dem selv og med deres hud hver evig eneste dag.

De mennesker vil vi gerne hjælpe. Og ved at lancere en serum, der er lavet specielt til dem og deres hududfordringer, kan vi hjælpe dem endnu bedre. 

“I sidste ende fungerer vores serummer som en booster, der øger effekten af din ansigtscreme og hjælper med at targetere dine primære hududfordringer. Men den kan også hjælpe med de sekundære problemer, du eventuelt har,” siger Charlotte.

Lær vores ingredienser at kende

Vores serummer er smækfyldte med effektive ingredienser. Læs mere om de hovedingredienser du finder i vores serummer her. 

Prøv en personaliseret NØIE serum, hvis du vil…

…reducere rødme og berolige huden

Vi har gennemsøgt markedet for at finde de allerbedste ingredienser til dem, der kæmper med rødme og sensitiv hud. Afhængigt af din hudtype og dine målsætninger for din hud, vil du finde en række forskellige ingredienser. 

Måske møder du K-beauty dronningen Centella Asiatica Extract, som lindrer irriteret hud og reducerer rødme, alt imens den holder huden sund. 

Vi bruger også den kraftfulde anti-inflammatoriske ingrediens Arnica Montana Flower Extract, der også virker beroligende og beskyttende for huden.

Du kan også støde på Palmitoyl Tripeptide-8, der er kendt for at reducere udledningen af proinflammatoriske cytokiner (små proteiner), hvilket forebygger og hjælper skadet hud. 

Og så har vi også fyldt vores serummer op med fugtgivende ingredienser.

…give din hud endnu mere fugt

Vi bruger Hydrolyzed Hyaluronic Acid, som er kongen af fugtgivende ingredienser. Hydrolyzed Hyaluronic Acid er en form for Hyaluronic Acid, der er blevet brudt ned til elementer, der er små nok til at gennemtrænge huden og holde på fugten indefra. Den trækker simpelthen fugt ned i huden og holder på den.

Du finder også Tremella Fuciformis Polysaccharide i vores fugtgivende serummer. Denne ingrediens er supergod til at binde vand, og fungerer derfor som en perfekt fugtgiver - samtidig med at den blødgør overfladen af huden.

…have en mere ensartet hudtone og -tekstur

Kæmper du med hyperpigmentering? Så er vores serummer klar til at hjælpe! 

Punica Granatum seed cell culture lysate lysner hudtonen, takket være Ellagic Acid, som er en antioxidant, der findes naturligt i en række frugt og grønt. Og som bonus har den også anti-inflammatoriske egenskaber. 

Du finder også Lactic Acid i nogle af serummerne. En 5% koncentration for at være helt præcis. Lactic Acid eksfolierer huden, mens den forbedrer hudens udstråling. 

Og sidst (men bestemt ikke mindst) har vi Niacinamide - en ingrediens der virkelig formår at multitaske! Den er kendt for at lysne huden, mindske mørke og røde pletter på huden og hjælpe dig af med din hyperpigmentering. Yay!