Hos NØIE har vi et stærkt team af eksperter inden for dermatologi, farmaci, medicin, data, kunderelationer og innovation.

Vi er super stolte over at have et ægte powerhouse af eksperter her hos NØIE. Videnskab, data og ikke mindst passion for hudpleje er kernen i alt, hvad vi laver - inklusive vores produkter. 

Vi er her for at bryde med den klassiske opfattelse af hvad hudpleje er.

Christian, Head of R&D

Christian er vores Head of R&D og er MSc i Molecular Biology & Genetics fra Københavns Universitet. Han har flere års erfaring som Scientific Advisor hos verdens førende farmaceut virksomhed indenfor behandling af hudsygdomme. 

“Mit arbejde hos NØIE består i at bygge ovenpå dette, både i forhold til forbedring af brugerrejsen og i forhold til produktudvikling. I praksis betyder det at skulle oversætte  enorme mængder af data til individuelle udviklingsspor. Jeg er derfor meget afhængig af den feedback vi får fra vores brugere, og det kræver samtidig et tæt samarbejde med vores dygtige team af Data Scientists.

Den vigtigste del af mit job er at underbygge alle vores beslutninger med læringer og indsigter, og ikke nødvendigvis markedstrends.”

Charlotte, Lead Formulation Scientist

Charlotte er MSc i Chemical Engineering med Cosmetics som speciale fra University of Montpellier 2, og har også en baggrund i International Management fra University of Saint-Quentin en Yvelines. 

Charlotte er Lead Formulation Scientist hos NØIE og har over 10 års erfaring med at formulere hudplejeprodukter - fra idéfase til produktion af selve produkterne. 

“Min primære ekspertise er udvikling af formuleringer af høj kvalitet, høj sikkerhed og høj effektivitet, som imødekommer brugerens behov. Jeg er en kreativ og energisk Formulation Scientist, og er super passioneret omkring den videnskabelige del af arbejdet, ligesom jeg altid søger at lære nye ting. 

Min rolle er at identificere nye hud-relaterede behov hos vores brugere og udvikle de rette formuleringer til at hjælpe dem leve deres bedste liv med den hud de har. Jeg vælger kun de bedste ingredienser og de rigtige teksturer til hvert enkelt huds behov for at nå deres mål.”

Huda, Care Advisor & Scientific Assistant

Huda har en farmaceutisk baggrund fra School of Pharmaceutical Science ved Københavns Universitet, og studerer på nuværende tidspunkt Chemical Engineering ved DTU som overbygning. 

Huda arbejder som Care Advisor i vores Community Care team og er også del af vores R&D team som Scientific Assistant med fokus på hudsygdomme og behandling. 

“Jeg har selv døget med akne og har været på forskellige medikamenter, og det hele påvirkede min selvtillid meget. Så jeg ser ikke kun hudpleje som en hobby, men og min passion og karriere.

Jeg har altid været interesseret i hudpleje og videnskab - og især kombinationen af de to. Jeg tror på, at hudplejeindustrien har brug for en mere videnskabelig tilgang og afklaring af hvordan ingredienser virker rent kemisk og biologisk. Jeg vil gerne kæmpe kampen mod outdatede skønhedsidealer og hvordan din hud burde se ud. Verden har brug for et mere realistisk billede af, hvordan ægte hud ser ud. Og jeg føler, at NØIE bidrager til de ting.”

Ida, Formulation Scientist

Ida har en Master i Pharmacy fra School of Pharmaceutical Sciences fra Københavns Universitet, og har tidligere arbejdet på apotek, hvor hun har hjulpet mennesker med alverdens hudproblemer. 

Ida arbejder hos NØIE som Formulation Scientist, hvor hun sørger for vores produkters sikkerhed og sikrer at de overholder alle reguleringer. 

“Min passion for hudpleje startede da jeg var ung og selv kæmpede med akne. Efter min uddannede fandt jeg det super tilfredsstillende at være i stand til at hjælpe andre, der også kæmper med hudproblemer. 

Det jeg elsker allermest ved mit arbejde som Formulation Scientist er, at jeg kan bruge min farmaceutiske viden om ingredienser og min viden om hudproblemers oprindelse til at formulere personaliserede hudplejeprodukter, der hjælper andre.”

Stine, Skincare Professional

Stine er uddannet sygeplejerske fra Københavns Professionshøjskole og er har samtidig en uddannelse som kosmetisk sygeplejerske fra N’age Academy. 

Stine hjælper vores Community Care team når vi snakker med brugere der har oplevet en dårlig reaktion på hudplejeprodukter, føler sig usikre på hvordan de skal bruge deres produkter eller når vi får medicinske henvendelser fra vores brugere. 

“Inden jeg kom til NØIE, var jeg sygeplejerske ved Afdeling for Dermatologi og Venerologi på Bispebjerg Hospital, hvor jeg dagligt behandlede patienter med hudsygdomme som akne, psoriasis og eksem. Som Skincare Professional hos NØIE kombinerer jeg min passion for hudpleje med min kærlighed til kundeservice og får det til at gå op i en højere enhed. 

Min filosofi er, at hudpleje ikke behøver være så kompliceret, hvilket heldigvis også er hvad NØIE står for - så jeg er virkelig glad for at arbejde her.”

Cæcilie Bachdal Johansen, praktiserende læge og ekstern rådgiver

Cæcilie Bachdal Johansen er uddannet læge fra Københavns Universitet, har en tillægsuddannelse i journalistisk formidling fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og arbejder aktuelt på Dermatologisk Afdeling, Bispebjerg-Frederiksberg Hospital.

Hun driver Instagram-profilen makeupandmedicine.dk, hvor hun deler ud af sin lægefaglige og dermatologiske viden. 

Cæcilie er tilknyttet som rådgiver hos os, hvor hun med sin medicinske ekspertise hjælper til at sikre, at vi hos NØIE altid udvikler os i den rigtige retning, hvad angår brugerbehov og innovation - og at vi har størst mulig forståelse for den rejse man som person med hududfordringer er på.

Steffen, Lead Data Scientist

Steffen er MSc i Computer Science ved University of Hagen og PhD i Neuroscience fra Københavns Universitet.

Hos NØIE er Steffen Data Scientist, hvor han arbejder med at analysere den data vi får ind fra vores brugere gennem hudtesten - særligt, hvordan vi oversætter al informationen til reelle produkter, der afhjælper diverse hudproblemer.

Llion, Data Scientist

Llion har en MSc i Remote Sensing & Geographic Information Systems fra Aberystwyth University i Wales.

“Jeg er Data Scientist hos NØIE, hvor jeg tracker udviklingen inden for forskellige felter, og leder efter områder, hvor vi kan inkorporere cutting-edge viden ind i vores algoritmer. 

Men først og fremmest, så vedligeholder og udvikler jeg den platform vi bruger til at anbefale produkter til vores brugere. Jeg elsker at kunne bruge data til at hjælpe kunderne til at finde de rigtige produkter.”