Meg har kæmpet med akne hele sit liv. I en samtale med Marie fra NØIE den 17. april 2021 siger de:

»I flere år holdt jeg mit pandehår nede, jeg ville bare gemme mig.«⁠⁠

Du kan se og høre Megs historie i videoen.

emailfacebooktwitter


“Jeg fik kommentarer fra, sådan, teenagedrenge, om at jeg bare burde komme en sæk over ansigtet”, fortæller Meg.

Deres hudproblemer startede da de var 11 eller 12, og var ret alvorlige fra begyndelsen. På samme tid følte Meg sig generelt meget usikker omkring deres ansigt. Så de brugte deres hår som en slags tryghed til at gemme huden væk.

“Og så sprang jeg ud som trans, ikke-binær, og klippede mit hår kort. Mit lange hår havde altid været noget, jeg brugte til at gemme mit ansigt, dels pga. min hud. Men så igen var det lange hår også med til at skabe en masse kønsdysfori”, forklarer Meg.

Selv familien kommenterede på deres hud: “Jeg besøgte min kusine. Hun åbner døren, og det første hun siger er: Åh, din hud er blevet værre. Det gjorde mig super, super usikker, fordi så tænkte jeg: Okay, folk kan se det, og de tænker over det, og de taler om det foran mig.”

Vi har hørt det igen og igen, hvordan andres kommentarer can få tankerne til at eskalere i en negativ retning. I sidste ende vil du jo bare gerne finde en løsning, der får dig til at føle dig godt tilpas både udenpå og indeni. Ligesom Meg søgte efter: “Jeg ledte bare efter en følelse af at have det godt med min hud og føle mig sund. Og det er helt sikkert den følelse, jeg har nu.”

Prøv hudpleje lavet til dig

Vi er med dig hele vejen til sundere hud. Uanset hvad det kræver. Kom i gang ved at tage hudtesten.


TAG VORES GRATIS HUDTEST