Skin Improvement Guarantee

Din garanti for at vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig og din hud.

Hvorfor har vi en Skin Improvement Guarantee?

Well, for det første, så er vi ikke tilfredse før du er tilfreds. Vi ved godt, at hudtesten kan være svær at udfylde, og for nogle mennesker er det ikke sikkert, at deres første NØIE-produkter sidder lige i skabet. Og det er helt okay, hvis det ikke virker. Så tweaker vi bare formularen indtil vi rammer rigtigt.Riskofrit Du kan gøre brug af vores Skin Improvement Guarantee fra dagen, du modtager dine produkter og 100 dage frem.

Ubegrænset nye formuleringer Vores garanti dækker/omfatter ubegrænsede omformuleringer - så længe vi mener, at vi kan finde den rigtige løsning til dig.

Pengene tilbage Hvis det alligevel ikke virker for dig, så er vi kede af det, men så får du selvfølgelig pengene tilbage.

Her er brugernes ærlige meninger

Sådan virker det
01 — Brug dine produkter i 30 dage

Resultater kommer ikke fra den ene dag til den anden. Som tommerfingerregel begynder folk at se resultater mellem 30 og 60 dage efter de er begyndt med nye produkter. Derfor skal du også have brugt dine NØIE-produkter i minimum 30 dage, før du kan gøre brug af vores Skin Improvement Guarantee.

02 — Tjek hvordan din hud har det

Vores allerstørste ønske er selvfølgelig, at din hud bare elsker dine nye, personaliserede produkter. Men vi reagerer alle forskelligt - og derfor anbefaler vi at holde øje med, hvordan din hud har det, da det er supervigtigt for at vurdere om de formuleringer du har fået, er de rigtige for dig.

03 — Ikke tilfreds?

Hvis du ikke ser forbedringer (eller oplever en forværring i din hud) inden for de første 30 dage - så don’t worry, det er helt normalt. Du kan enten give det lidt tid, eller du kan række ud til os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl i forhold til dine produkter. Du kan fange os på Facebook Messenger eller på email hello@noie.dk til en snak om din hud. 

Vi rækker altid ud til dig på email 30 dage efter, du har købt dine NØIE-produkter.

04 — Få en ny formulering eller pengene tilbage

Vi er ikke tilfredse, før du er. Derfor er første step i vores Skin Improvement Guarantee altid at finde dig en ny formulering, der forhåbentlig virker for dig (helt gratis, selvfølgelig). Og vi vil gentage dette step, så længe vi mener, at vi kan finde den rigtige løsning til dig. Du kan selvfølgelig også altid få pengene tilbage, hvis du ikke er overbevist om, at vi kan hjælpe dig.

Vores team af eksperter er altid klar til at hjælpe dig!

Mød vores eksperter