Bæredygtighed

Det er ingen overraskelse, at hudpleje også efterlader et aftryk på vores planet. Og mens vi ser os selv som det bedre alternativ, så har vi stadig lang vej foran os, før vi reelt er en bæredygtig virksomhed. Men herunder kan du læse mere om, hvad vi har opnået indtil videre, og hvad vi arbejder på netop nu.

undefined

Certificeret B Corporation

Vi er stolte af at være blandt andre ledere i den globale bevægelse for en inkluderende, retfærdig og regenerativ økonomi. B Corps er organisationer, der er verificeret af B Lab til at opfylde høje sociale og miljømæssige standarder, gennemsigtighed og ansvarlighed. Certificeringen er unik i sin evne til holistisk at måle en virksomheds samlede sociale og miljømæssige påvirkning.


Se vores B Impact Score her.

Vi er en net CO2-negativ virksomhed

Men hvad betyder det? Det betyder, at vi som virksomhed stadigvæk udleder CO2, men at vi aktivt investerer i at fjerne lige så meget CO2, som vi udleder - plus lidt ekstra. Dét at lave hudpleje specielt tilpasset til dig efterlader et aftryk, men vi arbejder på at reducere det. Og indtil vi en dag ikke udleder noget, vil vi beskatte os selv for den del, vi udleder.

Genanvendelig emballage

Vi kan ikke være sikre på, at vores emballage bliver genanvendt, men vi håber, at du vil gøre din del ved at bortskaffe det på den rigtige måde. Du finder ingen metaldele i noget af vores emballage, og vi har valgt simple materialer, der består af to typer plastik, PP og PE, som begge er bredt genanvendelige. Alt vores papir- og papmaterialer er selvfølgelig også genanvendeligt. Så vi håber, du husker at sortere dit affald (også det, der står NØIE på).

Alt vores papir- og pap-materiale er FSC certificeret

For os er ansvarlig skovdrift en selvfølge, og derfor er vores forsendelsesmateriale selvfølgelig lavet af 100% genbrugt FSC Mix fibre. Vi har også skåret ned på materialeforbruget ved at fjerne indlæg og foldere. Du finder i stedet en QR-kode på kassen, som du kan scanne for at finde alle de informationer, du har brug for.

Vi anvender genbrugt materiale, hvor vi kan

74% - det er mængden af genbrugsmaterialer, vi bruger på tværs af alle vores emballageartikler (målt på vægt). Nogle emballager indeholder nul genbrugsmaterialer, nogle indeholder 100%, og andre derimellem. Vi arbejder hårdt på at øge mængden af genbrugsmaterialer, hvor vi kan.

VORES CO2-AFTRYK I 2021

Hvad kan du gøre for at hjælpe os og miljøet?

Vi har taget de første skridt, men du kan hjælpe os med at blive endnu bedre. Sådan gør du:

  • Affaldssorter dine tomme emballager. Vi har arbejdet hårdt for at øge cirkulariteten af vores emballager. Så husk at tjekke lokale retningslinjer og sorter dit affald i de rigtige skraldespande.
  • Lad for alt i verden være med at overforbruge. Hvis det er første gang, du køber et NØIE produkt, så anbefaler vi, at du køber den mindste størrelse og prøver dig frem. Vi har ingen små prøvestørrelser, men du er altid dækket af vores Skin Improvement Guarantee.
  • Vær' sikker på, at dit NØIE produkt er helt tomt, før du køber et nyt. Det er ikke kun godt for din pengepung, det er også bedre at smide helt tom emballage i affaldssorteringen. Og ja, vi ved godt, at vores emballage kan gøre det lidt svært at få hver enkelt dråbe ud. Men den gode gamle 'klip-emballagen-op-og-få-hver-en-dråbe-med' fungerer også fremragende med vores emballage.
  • Bestil i god tid. Hvorfor? Fordi det betyder, du ikke får brug for ekspres-levering og kan gøre brug af helt almindelig levering. Det er både billigere og bedre for miljøet. Hvis du er rigtig god, så undgå også husomdeling ved at bestille levering til en pakkeshop.
Interesseret i vores fremgangsmåde?

Vi deler de bæredygtighedsressourcer, vi selv bruger.

LÆS MERE