Sådan
virker det

NØIE guider dig til sund hud ved at formulere den bedst mulige løsning til dine individuelle behov.

Vi kombinerer data og bruger-feedback

Vi tilpasser dermokosmetiske løsninger til brugere med akne, eksem, psoriasis, tør hud og mere baseret på feedback fra mere end 80.000 brugere. Hver gang en bruger giver feedback, forbedrer det vores evne til at hjælpe endnu flere mennesker med hudproblemer.

Baseret på grundig research

Vi har undersøgt tusindvis af hudplejeprodukter på markedet, udvalgt de allerbedste og sat os grundigt ind i deres ingredienser. Den viden er fundamentet, som vi tilpasser din hudpleje ud fra.

Skræddersyet pleje til din unikke hudprofil

Din rejse starter med at tage en hudtest, så vi kan oprette din hudprofil. Så i stedet for at give dig en metervare, tilpasser vi en hudplejeløsning, der indeholder de mest effektive ingredienser til lige netop din hud.

Skin Improvement Guarantee

Efter en prøveperiode på 30 dage tjekker vi ind med dig for at høre, om du har oplevet en forbedring. Hvis ikke, fortsætter vi med at arbejde på dine formuleringer, indtil du er tilfreds.

Vores løsning forbedres af fællesskabet

Al feedback fra dig og andre brugere bliver føjet til vores data fra +80.000 brugere. Sammen bidrager det til, at vi løbende kan lave stadigt mere præcise formuleringer og dermed hjælper vi forhåbentlig endnu flere mennesker med hudproblemer. Det er sådan, vi hjælpes ad.

86% af vores brugere oplever
en forbedring

Men hvis du ikke gør det, skal du vide, at vores team af rådgivere er der til at hjælpe. Vi justerer gerne din løsning så mange gange, det kræver, indtil du er tilfreds. Det er vores Garanti for forbedring.

Din individuelle rutine vil kun bestå af de produkter, vores algoritme vurderer vil give de bedste resultater til netop dine udfordringer. Generelt vil den bestå af minimum en Face Cream og en Face Cleanser, men den kan også indeholde andre produkter afhængigt af din hud.