Vores
mission

Vi ønsker at forbedre livskvaliteten for mennesker, der kæmper med hudsygdomme som akne, eksem og psoriasis. Det gør vi ved at kombinere videnskab, brugerfeedback og maskinlæring til at give oplyste anbefalinger til vores brugere.

Grunden til at vi arbejder så hårdt på dette er, at vi ved præcis hvor ødelæggende et hudproblem kan være. Ikke kun for din hud og dit selvværd, men også for den måde du er og handler i verden omkring dig. Når problemet er værst, nævner mange af vores brugere, at de helst vil gemme sig eller forsvinde. Og det de ønsker sig allermest er bare at være deres “normale” hverdags-jeg igen med alt hvad det indebærer af op- og nedture. At tage del i livet igen i stedet for at trække sig tilbage fra det. Det er lige netop det, vi gerne vil hjælpe dem til at genvinde.

Navnet NØIE kommer af ordet "nøje", som vi ofte forbinder med ord som omhyggelig, nøjagtig eller præcis. Alle disse betydninger gennemsyrer alt, hvad vi gør, fra hvordan vi vælger vores ingredienser, til hvordan vi tilpasser vores produkter til den enkelte bruger.