Vores
mission

Sammenlignet med den traditionelle hudplejeindustri er NØIEs metode anderledes, end hvad du måske kender til. Vi er grundlagt på en overbevisning om, at individuelt tilpasset hudpleje effektivt kan afhjælpe hududfordringer som akne, eksem og psoriasis, og vores primære mål er at forbedre livskvaliteten for mennesker med disse udfordringer.

Navnet NØIE kommer af det danske ord "nøje" [1], der betyder omhyggelig, nøjagtig eller præcis. Disse betydninger gennemsyrer alt, hvad vi gør, fra hvordan vi vælger vores ingredienser og tilpasser vores produkter til hver bruger, til hvordan vi går særligt op i menneskers velvære.

Vi har ekstraordinært fokus på vores brugeres mentale velbefindende, og vores metode er designet til at inkludere netop denne dedikation. Gennem personlig vejledning, direkte adgang til vores team af eksperter og ubegrænsede reformuleringer til deres rutine baseret på ændringer i deres hud garanterer vi alle brugere vores engagement og støtte på hele deres hudplejerejse.

Dette engagement stammer fra erkendelsen af de følger, en hududfordring kan have – det er ikke kun huden, det går ud over; også selvværdet og måden, du navigerer og involverer dig med din omverden, kan påvirkes. Svimlende 85% af dermatologiske patienter rapporterer, at det psykologiske aspekt af deres hududfordring er en væsentlig del af deres sygdom [2]. Forskning viser, at personer diagnosticeret med akne har en 63% højere risiko for alvorlig depression inden for det første år sammenlignet med personer uden akne [3].

Derfor forbliver vores dedikation til at hjælpe urokkelig gennem alt, hvad vi gør, og sikrer, at vi ikke går på kompromis med individuel sundhed og velvære.