Tim har døjet med akne det meste af sit liv. I en samtale med Graham fra NØIE den 21. marts 2022 siger han:

»I årevis havde jeg ret dårlig hud som barn. Jeg ved personligt, hvor slemt det er.«⁠⁠

Du kan se og lytte til Tims historie i videoen.

emailfacebooktwitter

"Jeg ved, om nogen, hvordan problemhud kan få en til at føle", siger Tim.

Han har kæmpet med akne det meste af sit liv. Store cyster og buler under huden. Og det har virkelig påvirket ham: "Den måde det kan stoppe dig fra at gøre ting. Selv dét at tage i skole", siger Tim og tænker tilbage på sin barndom med akne.

Han plejede at gemme en tube Benzyol Peroxide i sin taske hver dag, fordi det var den eneste ting, der kunne holde hans akne nede. Men han oplevede også hvor skrapt produktet var for huden, da det ligefrem afblegede hans tøj. Da han begyndte på NØIE tog det nogle måneder før han kunne se forbedringen: "Jeg holdte ud og så begyndte min hud at forbedre sig. Jeg får da stadig bumser, men de kommer hurtigt og går væk hurtigt", forklarer han.

Tim havde endda en oplevelse for nyligt, som han aldrig har haft før: "Jeg kan huske, at den her blomsterhandler kom forbi og sagde: "du ser virkelig godt ud" og jeg var sådan: "Oh my God", 'cause no one has ever said that to me before."

Vi er bare lykkelige for, at Tim endelig er et sted, hvor han ikke længere skal gemme sig væk og aflyse aftaler. Sikke en rejse han har haft.

Prøv hudpleje lavet til dig

Vi er med dig hele vejen til sundere hud. Uanset hvad det kræver. Kom i gang ved at tage hudtesten.

TAG VORES GRATIS HUDTEST