NØIE Essential

Ansigtssolcreme SPF 30

NØIE Essential Ansigtssolcreme SPF 30 med høj beskyttelse. Den beskytter mod UVA- og UVB-stråler samt giver fugt til huden.

Ansigtssolcremen trænger hurtigt ind uden at efterlade hvidt slør på huden. Den har en let konsistens, der er nem at påføre og gør ikke huden klistret.

NØIE Essential Ansigtssolcreme SPF 30 indeholder ingredienser, som beroliger huden efter soleksponering, bl.a.:

⚬ Glyceryl glucoside, som hjælper med at berolige huden efter solsekponering
⚬ Glycerin, som hjælper med at fugte huden og give elasticitet

NØIE Essential ansigtssolcreme SPF 30 passer til alle hudtyper.

reef friendly certified
Dermatologisk testet
100% vegansk
Uden parfume
Uden farvestoffer
0 kr.
/ 50ml

Hvad er NØIE Essential?

NØIE Essential er en simpel hudplejerutine med ansigtsrens og ansigtscreme, som er tilgængelig på udvalgte danske apoteker.

Seriens ansigtsrens er NØIEs velkendte renseprodukter, som er anbefalet til specifikke hududfordringer. Ansigtscremerne er helt nye formuleringer, som indeholder de essentielle ingredienser, der ifølge vores data har givet resultater på tværs af hudprofiler.

Med NØIE Essential kan du let begynde din rejse mod sundere hud. Brugere vil fra allerførste skridt blive taget i hånden af NØIEs eksperter og få gratis rådgivning til deres personlige hudplejerutine.

Alle NØIEs produkter er baseret på data og videnskab, dermatologisk testede, 100% veganske, uden parfume og uden farvestoffer.

Hvor kan jeg købe NØIE Essential?

NØIE Essential er tilgængelig på udvalgte danske apoteker - blandt andre hos Med24.dkApopro.dk og Webapoteket.dk

Hvordan bruger jeg NØIE Essential?

Rens først din hud ifølge vejledningen på din ansigtsrens. Dette trin fjerner snavs og gør din hud klar til påføring af din tilpassede ansigtscreme. Påfør dernæst ét pump af din ansigtscreme, som indeholder de essentielle ingredienser til din hud. Gentag rutinen morgen og aften.

Hvordan får jeg adgang til personlig rådgivning med NØIE Essential?

NØIEs eksperter kan først yde rådgivning, når du har registreret dig.

Du har altid adgang til gratis rådgivning omkring din personlige hudplejerutine efter behov. Vi vil i alle tilfælde følge op med dig på enten 7. eller 14. dag efter din registrering, afhængigt af din hududfordring, samt efter 30 dage.

Afhængigt af din feedback efter 30 dage kan du fortsætte med din nuværende formulering, eller du kan skifte til NØIEs fuldt personaliserede hudpleje.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du altid skrive til vores Care Team på hello@noie.dk. De vil hellere end gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål omkring din rutine eller NØIE Essential generelt.

Hvordan giver jeg feedback på mine NØIE Essential-produkter?

Efter 30 dages brug af dine NØIE Essential-produkter vil vi skrive til dig og spørge om din oplevelse. Du afgiver din feedback ved at besvare emailen med enten 👍 eller 👎.

Vi indsamler din feedback for at finde ud af, om dine produkter har forbedret din hud eller ej. Hvis din feedback er positiv, og du er glad for dine produkter, anbefaler vi at fortsætte med din nuværende formulering. Hvis din feedback er negativ, og din hud ikke er blevet bedre, vil vi anbefale at skifte til vores fuldt personaliserede hudpleje med Skin Improvement Guarantee.

Indeholder jeres cremer steroider eller hormoner?

Nej, vores cremer indeholder ikke steroider eller hormoner.

Er det sikkert at bruge min Essential ansigtscreme og rens, når jeg er gravid eller ammer?

Ja, det er sikkert for dig at bruge produkterne fra NØIE Essential når du er gravid eller ammende. Essential formuleringer indeholder ingen ingredienser eller aktiver, som ikke overholder alle regler og anbefalinger relateret til graviditet og amning.

Hvad er forskellen på NØIE Essential og NØIEs fuldt personaliserede hudpleje?

Forskellen på NØIE Essential og en fuldt personaliseret hudplejerutine er, at mens NØIE Essential består af det mest essentielle for en god hudplejerutine til hududfordringer, tager den fuldt personaliserede hudpleje højde for flere faktorer og detaljer om din hud som fx din hudtype og dine specifikke symptomer. En fuldt personaliseret hudplejerutine kan udover ansigtsrens og ansigtscreme også indeholde serum eller spot treatment, såfremt vores data viser, at du kan få gavn af disse tilføjelser.

Hvad er fordelene ved fuldt personaliseret hudpleje?

Med fuldt personaliseret hudpleje opnår du fordele som fx vores Skin Improvement Guarantee. Garantien betyder, at du får ubegrænset nye formuleringer, indtil de virker for dig, og ellers får du pengene tilbage. Garantien gælder fra den dag du modtager dine produkter og 100 dage frem.

Derudover kan du med fordel gøre brug af muligheden for løbende at opdatere din hudprofil, hvis fx din hud ændrer sig, eller sæsonerne skifter. På den måde kan dine formuleringer hele tiden følge med din hud.

Som altid står vores eksperter til rådighed, hvis du har brug for hjælp på din rejse mod bedre hud. Du kan både stille spørgsmål til din rutine, få personlige råd til netop din hud og få hjælp til nye formuleringer.

Som bruger af NØIEs fuldt personaliserede hudpleje kan du tilmelde dig NØIEs abonnementsservice og nemt få alle dine ordrer leveret til døren med 15% rabat. Læs mere om abonnement her.

Kan I diagnosticere hudsygdomme?

På grund af regulativer på området kan vi ikke diagnosticere eventuelle hudsygdomme. Vi er under ingen omstændigheder et alternativ til medicinsk vejledning. Vi mener, at vores produkter kan være første skridt i behandlingen af diverse hudproblemer, men hvis du er i tvivl så kontakt altid din læge.

Bliver min data opbevaret sikkert?

Vi er glade for, at du betror dine data, og i visse tilfælde billeder, til os. Du kan være sikker på, at vi behandler det med største omhu. Vi er baseret i København, hvilket betyder, at vi følger dansk dataregulering, som er endnu strengere end den, der gælder for EU. Vi behandler dine personlige data, og eventuelle billeder omhyggeligt og tager databeskyttelse alvorligt.

Hvis du ønsker at vide mere, så kan du altid læse mere i vores cookies & privatlivspolitik.