Cookies & Privatliv

Tilpas dine cookieindstillinger

Februar 2020

Hjemmesiden er ejet af HelloSkin ApS, Højbro Plads 10, 1200 København K, CVR nr. 39359197 (”Nøie”), og drives af HelloSkin ApS (herefter ”Nøie”, ”vi”, ”os”, ”vores”).

Cookiepolitik

Vi bruger cookies og nogle af disse er nødvendige for at vores hjemmeside kan fungere. Andre er frivillige og bruges til at analysere vores besøgende, lave mere relevant annoncering og for at kunne analysere disse annoncer. Vi deler ligeledes denne data med vores annonceringspartnere. Ved at trykke Ja accepterer du, at vi må bruge de frivillige cookies. Ønsker du ikke at bruge cookies, skal du undlade at trykke på Ja eller deaktivere cookies i din browser.

Vi og vores samarbejdspartnere indsamler visse oplysninger ved hjælp af cookies. Brug af cookies kan medføre behandling af personlige data (som defineret i vores Privatlivspolitik), og vi anbefaler derfor, at du også læser vores Privatlivspolitik nedenfor. Når du bruger applikationerne og / eller hjemmesiden ("Tjenester") accepterer du, at vi bruger cookies på Tjenesterne som beskrevet nedenfor, medmindre du har deaktiveret cookies i din browser.

Hvad er cookies, og hvilke typer cookies bruger vi?

Cookies er små informationsenheder som Tjenesterne kan placere i din browser eller din computer, smartphone eller andet elektronisk udstyr med hukommelse. Cookies indeholder oplysninger som Tjenesterne bruger til for eksempel at gøre kommunikationen mellem dig og din webbrowser mere effektiv. Cookies er fælles teknologi på internettet og bruges også i vores Tjenester. "Session cookies" er midlertidige informationskilder, der slettes, når du forlader Tjenesterne. Session cookies bruges typisk til at forbedre navigationen og indsamle statistikker. Tjenesterne bruger session cookies. "Vedholdende cookies" er mere permanente informationstyper, der gemmes og forbliver på din elektroniske enhed, indtil de slettes af dig. Vedholdende cookies sletter sig efter en vis periode, men fornyes hver gang du besøger Tjenesterne. Denne type cookie lagrer oplysninger på din computer / telefon til en række formål; f.eks. til automatisk log ind. Nøie og vores samarbejdspartnere bruger følgende cookies (dvs. tredjeparts cookies), som vi ikke har kontrol over:

  • Typeform
  • Google Analytics
  • Google Adwords
  • Facebook
  • Shopify
  • Heap
  • Hotjar
  • Klaviyo
  • Segment

Til hvilke formål bruger vi cookies?

Disse cookies hjælper os med at få en bedre forståelse af, hvordan du bruger Tjenesterne; de bliver brugt til at vise applikationer og funktionalitet for at sikre, at brugeren kun får adgang til de oplysninger, som han eller hun har ret til, for at optimere brugerens oplevelse, at tildele et unikt identifikationsnummer til dig og for at hjælpe dig med at huske dit bruger ID og adgangskode, når du vender tilbage til Tjenesterne, så du ikke skal logge ind igen. Vi bruger også cookies til at generere statistiske oplysninger og til markedsføringsformål på Nøie relaterede platforme.

Ved at bruge cookies samler vi oplysninger, såsom hvor ofte du besøger Tjenesterne, hvor længe du bruger Tjenesterne, din IP-adresse, hvilke sider du har set, hvilket websted du besøgte lige før du besøgte vores hjemmeside, hvilken browser du bruger (for eksempel Internet Explorer, Safari, Google Chrome, Firefox), og om din computer understøtter Flash, Java og Javascript.

Hvordan undgår du og sletter cookies?

Du kan ændre dine cookiepræferencer for Tjenesterne i din webbrowserindstilling; og her kan du vælge hvilke cookies, der skal accepteres, blokeres eller slettes. Din browsers hjælpefunktion fortæller dig, hvordan du gør dette.

Hvis du vil slette cookies der allerede er på dit udstyr, kan du, hvis du bruger en PC eller en nyere browser, trykke CTRL + SHIFT + DELETE samtidigt. Hvis tastaturgenveje ikke virker i din browser, skal du besøge supportsiden for den pågældende browser.

Følgende er links til de mest almindelige browsersupportsider, hvor du kan finde oplysninger om, hvordan du afviser og sletter cookies på dit udstyr:

Bemærk venligst, at hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke få adgang til alle dele eller funktioner i Tjenesterne.

Cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste online oplevelse.

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik beskriver vores nuværende politik og praksis med hensyn til personlige oplysninger, som vi indsamler fra dig via hjemmesiden. Disse oplysninger benævnes herefter personoplysninger. Udtrykket "personoplysninger" henviser til personligt identificerbare oplysninger om dig, f.eks. dit navn, fødselsdato, emailadresse, postadresse, telefonnummer eller betalingsoplysninger.

Vores privatliv og sikkerhedsorganisation

Vores DPO
Vi har en databeskyttelsesansvarlig (DPO) til at føre tilsyn med vores privatliv og databeskyttelsesforanstaltninger og sikre, at det er opdateret og overholdes.

Hvis du har spørgsmål om databehandlingsaktiviteter, som vi udfører på dine vegne, er du mere end velkommen til at kontakte vores DPO på privatliv@noie.dk.

Vores sikkerhedsteam
Vi har et højt kvalificeret sikkerhedsteam, der styrer vores databeskyttelse og informationssikkerhed, og som er ansvarlige for at sikre vores produkt og tjenester. Når det er relevant, engagerer vi også eksterne ressourcer og eksperter.

Vores DPO leder sikkerhedsteamet.

Personoplysninger vi indsamler

Vi kan indsamle og behandle følgende personlige oplysninger om dig:

  • Profiloplysninger, herunder for-, mellem- og efternavn, e-mailadresse og adgangskode.
  • Oplysninger om eventuelle spørgsmål, forslag og kommentarer, som du sender til os via hjemmesiden, når du er logget ind.
  • Oplysninger om hvilke produkter du foretrækker, hvis du køber eller bedømmer dem via vores hjemmeside.
  • Dit telefonnummer og adresse, hvis du har oplyst dette.
  • Cookieoplysninger (såfremt disse accepteres) gennem din færd og brug af vores hjemmeside, herunder din IP-adresse, browser type, operativsystem, platform, geografisk placering, besøgstid på bestemte sider og antal sidevisninger, oplysninger om du bruger nogen af ​​de andre hjemmesider, vi opererer eller de andre tjenester, vi leverer.
  • Helbredsoplysninger, hvis du udfylder vores spørgeskemaer i forbindelse med et potentielt køb eller via kommunikation med os, giver os oplysninger om dit helbred.

Brug af personoplysninger

Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål:

  • At oprette og opdatere din profil samt administrere din brug af hjemmesiden. Det er bl.a. for at kunne besvare dine henvendelser og registrere dine præferencer i forbindelse med tidligere køb eller bedømmelse af produkter samt at give dig mulighed for at dele produktanmeldelser med andre på vores hjemmeside og andre Nøie platforme.
  • For at forbedre vores produkter og tjenester, herunder vores algoritme og vores Bayesianske statistiske model.
  • At registrere og identificere dig ved besøg af hjemmesiden for at kunne tilpasse vores service.
  • At registrere, gennemføre og dokumentere køb via hjemmesiden samt at levere de købte produkter.
  • At udføre forpligtelser som følge af de aftaler, der måtte indgås mellem dig og os.
  • At tilpasse vores indhold og annoncering på sociale medier administreret af Nøie eller en af vores partnere indenfor socialt medie annoncering.
  • At sende dig markedsføringskommunikation (såfremt du har anmodet om denne). Se også ”Direkte Markedsføring” nedenfor.
  • Udarbejde statistikker og få overblik over hvilken adfærd besøgende på vores hjemmesides normalt har, herunder for bedre at kunne tilpasse og målrette vores hjemmeside og email marketing til modtageren. Bemærk: Formålet med produktanmeldelser er at dele disse med andre, og de kan derfor blive publiceret på hjemmesiden eller andre platforme. Vi anbefaler, at du i din anmeldelse ikke offentliggør oplysninger, der kan identificere dig. 

Direkte markedsføring

Som nævnt ovenfor, kan vi bruge dine personoplysninger til at give dig besked om nye produkter eller tjenester og specielle tilbud, som vi mener, du måtte være interesseret i. Du modtager imidlertid kun disse meddelelser, hvor du har anmodet om at modtage en sådan meddelelse enten ved ordreafgivelse, på registreringstidspunktet eller på anden måde herefter. Du kan til enhver tid afmelde dig fra sådanne meddelelser ved at kontakte os på privatliv@noie.dk.

Beskyttelse og videregivelse af personhenførbare oplysninger

Nøie kan gøre dine personoplysninger tilgængelige for:

  • De tredjeparter, der yder teknisk support som databehandlere i forhold til opretholdelsen af hjemmesiden (f.eks. SHOPIFY Inc., som leverer hosting-tjenester.); som assisterer i forbindelse med at sende kommunikation til dig; fragtvirksomheder, der skal levere købte produkter til dig.
  • Enhver mulig erhverver, overtager eller køber af et Nøie koncernselskab, der behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.
  • Enhver statslig, administrativ, retlig eller regulerende myndighed til at samarbejde i sager, undersøgelser foretaget af sådanne myndigheder eller at overholde lovmæssige krav.
  • Ovennævnte modtagere kan være placeret i lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EEA"), herunder i USA, som måske ikke har love, der svarer til databeskyttelseslovgivningen i EØS. For disse modtagere etableret uden for EEA, har Nøie indgået passende kontraktuelle aftaler.

Nedenfor er en liste over underprocessorer, vi arbejder med:

Underprocessorer Formål
Shopify E-handelsplatform
Zendesk Kundesupporttjenester
Klaviyo Emailmarketingtjenester
Typeform Spørgeskematjenester
Amazon Web Services Hostingudbyder
Google Cloud Email og fillagringstjenester
Google Analytics Hjemmesideanalyser
Heap Hjemmesideanalyser
Hotjar Hjemmesideanalyser
Tableau Business intelligence og analyser
Webshipper Fragtserviceplatform
E-conomic Regnskabssoftware
QuickPay Betalingsgateway
Legal Monster Samtykkehåndtering
Segment Hjemmesideanalyser

 

Kontooprettelse og hudprofil
For at kunne yde vores service beder vi dig om at oprette en konto hos os. Vores koncept er afhængig af den feedback, vi får fra brugere og deres cremer, og derfor har alle en konto tilknyttet, så vi kan holde øje med den enkelte brugers udvikling med hensyn til deres hud. Dette setup gør også, at vi er bedre i stand til at holde personlig information og information om din hud bedre adskilt.

Din hudprofil
Vores services og produkter er baseret på en hudprofil, vi beder dig udfylde, når du skal anbefales en creme. En hudprofil er en række spørgsmål om dig, din hud og dit velbefindende. Vi bruger din hudprofil som datagrundlag for vores statistiske Bayesianske model i vores backend, som på baggrund af din hudprofil anbefaler den kombination af ingredienser i en creme, der statistisk virker bedst til din hud. Vores model bliver klogere efterhånden, som brugere giver deres feedback på deres creme. Jo mere feedback den får, desto bedre bliver den til at anbefale en god ingredienskombination til netop dig.

Personoplysningerne registreres hos Nøie og opbevares i fem år (efter inaktivitet), hvorefter oplysningerne slettes.

Behandling af din betaling (PCI Compliance):

Hvis du vælger en direkte betalingsgateway for at fuldføre dit køb, gemmer ClearHaus dine kreditkortdata. Den er krypteret via betalingskortindustriens datasikkerhedsstandard (PCI-DSS). Dine købstransaktionsdata gemmes kun, så længe det er nødvendigt for at afslutte din købstransaktion. Derefter er dine købstransaktionsoplysninger slettet.

PCI-DSS-krav hjælper med at sikre en sikker håndtering af kreditkortoplysninger fra vores butik og dets udbydere.

Sikkerhed

For at forhindre uautoriseret adgang, vedligeholde datanøjagtighed og sikre korrekt brug af oplysninger, har vi indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer for at sikre de oplysninger, vi indsamler online. Vi har desuden indgået databehandleraftaler med alle tredjepartsleverandører for at sikre, at disse lever op til vores høje standarder, herunder også i forbindelse med sikkerhed.

Hvis du giver os dine kreditkortoplysninger, krypteres oplysningerne ved hjælp af Secure Socket Layer-teknologi (SSL) og gemmes med AES-256-kryptering. Selvom ingen overførselsmetode over internettet eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS krav og implementerer yderligere generelt accepterede industristandarder.

Dine rettigheder og ansvar

Du kan anmode os eller en tredjepart, der er instrueret af os, om at:

  • Modtage indsigt i dine personoplysninger, samt oplysning om formålet med behandlingen, kategorier af modtagere af oplysningerne, samt enhver tilgængelig information om kilden til sådanne data.
  • Rette, slette eller blokere personoplysninger, som vi eller enhver tredjepart, der er instrueret af os, har om dig, hvis disse viser sig at være unøjagtige eller vildledende.
  • Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke, du har givet med hensyn til vores brug af dine personlige oplysninger. Hvis du har bedt om at modtage oplysninger fra os, f.eks. nyhedsbreve mv. og ikke ønsker at modtage yderligere oplysninger, kan du nemt vælge ikke at modtage yderligere oplysninger fra os ved at sende en mail til privatliv@noie.dk eller framelde dig i det link, der er i nyhedsbrevet.
  • Hvis de personlige oplysninger, som vi eller en tredjepart har om dig, ændrer sig, så giv besked om ændringen så hurtigt som muligt, så vi kan ajourføre vores oplysninger.

Spørgsmål og kontaktinformation

Den dataansvarlige for denne hjemmeside er Nøie.

Hvis du vil udøve nogen af ​​dine databeskyttelsesrettigheder, registrere en klage, eller bare have flere oplysninger kan du kontakte os på privatliv@noie.dk, via kontaktformularen på vores hjemmeside eller via brev til Nøie, Højbro Plads 10, 1200 København, Danmark.

Personlig hudpleje til din huds unikke behov.

Hudpleje på en helt ny måde. Lad os starte din rejse mod en sundere hud.

START HUDTEST