Face Cleanser 200 ml

Kr. 165,-

På bedste Nøie-manér bliver din Face Cleanser-formulering tilpasset specielt til dig uanset om du har akne, eksem, sensitiv hud, tør hud, psoriasis og fedtet eller kombineret hud.

Vi udvælger og sammensætter din nye cleanser med de bedste humectanter (molekyler, der tiltrækker og binder fugt) og skånsomme, men effektivt rensende ingredienser.

Derfor behøver du ikke at bekymre dig om unødvendige indholdsstoffer, parfume, farvestoffer, Alkohol Denat eller Sodium Lauryl Sulfate (SLS), som er super udtørrende for huden, og kan lede til dehydrering, irritation og akne.

71% af alle Nøie brugere oplever en forbedring efter 30 dage.


Alle vores produkter er:

  • Dermatologisk testet
  • 100% veganske
  • Fri for parfume
  • Uden farvestoffer
  • Bæredygtige i ingredienssammensætning og emballage

Sådan bruger du din Face Cleanser:

Brug din specielt tilpassede Face Cleanser hver aften for at fjerne alle spor af snavs, makeup og solcreme fra dit ansigt. Brug den om morgenen for at fjerne sved fra natten og de bakterier, der kan komme fra din pude.

Tag hvad der svarer til størrelsen på en hasselnød og masser ind på tør hud. Vi anbefaler ikke, at du bruger din Face Cleanser til at fjerne øjenmakeup

Tilføj lidt vand løbende og masser yderligere ind i huden, for at få formuleringen til at arbejde lettere. Vask derefter dit ansigt med vand, tør af og afslut med din Nøie Face Cream.

Hvordan fungerer hudtesten? 

Vores algoritme arbejder med 820.000 datapunkter med feedback fra over 60.000 mennesker, der har haft problemer med deres hud. På baggrund af alle disse datapunkter udvælger algoritmen lige præcis den creme, der har den største statistiske sandsynlighed for at skabe resultater for dig. Når du har taget testen bliver du en del af en Skin Family med andre, der har samme symptomer som dig og som tidligere har oplevet en forskel med den creme, de er matchet med.

Derudover giver vores Scientific Advisor også én-til-én hjælp, hvis algoritmen skulle have svært ved at finde det bedste valg til lige præcis din hud og dine ønsker.

Hudforbedringsgaranti

Heldigvis ser 71% af alle Nøie brugere synlige resultater efter 30 dage, men hvis du ikke er tilfreds til den tid, sender vi dig en ny specielt tilpasset creme helt gratis. Hvis du stadig ikke oplever en forskel efter endnu 30 dage, giver vi dig hele beløbet retur. Easy as that!

Hvad er en Skin Family?

Når du har taget hudtesten bliver du en del af en Skin Family med andre Nøie brugere, der har samme symptomer som dig og som tidligere har oplevet en forbedring med den creme, de er matchet med.

Noget af det du har til fælles med medlemmerne i din Skin Family er altså, at jeres hud statistisk set minder om hinanden. Personer i samme Skin Family vil med stor sandsynlighed drage fordel af den samme creme. Besøg din hudprofil for at læse mere om din Skin Family.