Body and Hand Cream 200 ml

Kr. 250,-

Din personaliserede krops- og håndcreme bliver sammensat til lige præcis din huds specifikke udfordringer, efter du har taget hudtesten - dit navn står endda på emballagen.

De effektive ingredienser i lige præcis din creme kan vi derfor først fortælle dig om, når vi har hørt mere om din huds udfordringer og dine ønsker for den.

71% af alle Nøie brugere oplever en forbedring efter 30 dage.


Alle vores produkter er:

  • Dermatologisk testet
  • 100% veganske
  • Fri for parfume
  • Uden farvestoffer
  • Bæredygtige i ingredienssammensætning og emballage

Sådan bruger du din creme:

Du kan vælge din fortrukne konsistens på din Body and Hand Cream når du køber - skal den være let, medium eller fed? Brug lige præcis den mængde creme din hud har behov for, så ofte som den har behov for det. Der er ingen regler her, bare du og din hud har det godt.

Hvordan fungerer hudtesten? 

Vores algoritme arbejder med 820.000 datapunkter med feedback fra over 60.000 mennesker, der har haft problemer med deres hud. På baggrund af alle disse datapunkter udvælger algoritmen lige præcis den creme, der har den største statistiske sandsynlighed for at skabe resultater for dig. Når du har taget testen bliver du en del af en Skin Family med andre, der har samme symptomer som dig og som tidligere har oplevet en forskel med den creme, de er matchet med.

Derudover giver vores Scientific Advisor også én-til-én hjælp, hvis algoritmen skulle have svært ved at finde det bedste valg til lige præcis din hud og dine ønsker.

Hudforbedringsgaranti

Heldigvis ser 71% af alle Nøie brugere synlige resultater efter 30 dage, men hvis du ikke er tilfreds til den tid, sender vi dig en ny personaliseret creme helt gratis. Hvis du stadig ikke oplever en forskel efter endnu 30 dage, giver vi dig hele beløbet retur. Easy as that!

Hvad er en Skin Family?

Når du har taget hudtesten bliver du en del af en Skin Family med andre Nøie brugere, der har samme symptomer som dig og som tidligere har oplevet en forbedring med den creme, de er matchet med.

Noget af det du har til fælles med medlemmerne i din Skin Family er altså, at jeres hud statistisk set minder om hinanden. Personer i samme Skin Family vil med stor sandsynlighed drage fordel af den samme creme. Besøg din hudprofil for at læse mere om din Skin Family.