Body and Hand Cream 200 ml

Kr. 195,-

Din personaliserede krops- og håndcreme bliver sammensat til lige præcis din huds specifikke udfordringer, efter du har taget hudtesten - dit navn står endda på emballagen.

De effektive ingredienser i lige præcis din creme kan vi derfor først fortælle dig om, når vi har hørt mere om din huds udfordringer og dine ønsker for den.

78% af alle Nøie brugere oplever en forbedring efter 30 dage.


Alle vores produkter er:

  • Dermatologisk testet
  • 100% veganske
  • Fri for parfume
  • Uden farvestoffer
  • Bæredygtige i ingredienssammensætning og emballage

Sådan bruger du din creme:

Du kan vælge din fortrukne konsistens på din Body and Hand Cream når du køber - skal den være let, medium eller fed? Brug lige præcis den mængde creme din hud har behov for, så ofte som den har behov for det. Der er ingen regler her, bare du og din hud har det godt.

Hvordan fungerer hudtesten? 

Alle vores formuleringer er baseret på feedback og data fra mere end 100.000 brugere i vores community, vores dybe, dermatologiske viden og din huds specifikke behov. Når du har taget testen bliver du en del af en Skin Family med andre, der har samme symptomer som dig og som tidligere har oplevet en forskel med den creme, de er matchet med.

Derudover giver vores Scientific Advisor også én-til-én hjælp, hvis algoritmen skulle have svært ved at finde det bedste valg til lige præcis din hud og dine ønsker.

Hudforbedringsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med dine Nøie-produkter efter 30 dages brug, sender vi dig enten nye produkter på vores regning eller giver dig pengene retur. Easy as that!

Hvad er en Skin Family?

Når du har taget hudtesten bliver du en del af en Skin Family med andre Nøie brugere, der har samme symptomer som dig og som tidligere har oplevet en forbedring med den creme, de er matchet med.

Noget af det du har til fælles med medlemmerne i din Skin Family er altså, at jeres hud statistisk set minder om hinanden. Personer i samme Skin Family vil med stor sandsynlighed drage fordel af den samme creme. Besøg din hudprofil for at læse mere om din Skin Family.